Over IVY

Uitgelicht

Recyclen

Lever je lege IVY verpakking bij ons in voor statiegeld. Wij recyclen onze lege flacons tot nieuwe producten. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dat vinden wij echt mooi.

IVY zonbescherming

Bescherm je lokken tegen de schadelijke invloeden van de zon tijdens alle seizoenen. Onze producten met UV‑filters zorgen ervoor dat jouw haar ook in zonnige periodes stralend en gezond blijft. Ontdek welke producten een UV-filter bevatten die jouw haren beschermen en ervoor zorgen dat je lokken blijven stralen.

Ontdek IVY sets

Onze producten zorgen voor het beste resultaat met jouw haar. Maar als ze samenwerken, profiteer jij van het mooiste resultaat! Wij hebben IVY sets gecreëerd speciaal voor specifieke haarwensen!

Haircare is selfcare. En andersom.

Want mooi haar doet iets speciaals. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug en nét dat beetje extra zelfvertrouwen. Sta iedere dag eens stil bij die dingen die jij echt mooi vindt en plan dagelijks een selfcare moment in.

Lees onze IVY blogs

Lees onze laatste blog!

Ontdek IVY Hair Care

100% vegan, parabenen vrij en altijd je derde product cadeau! Ontdek onze shampoos, verzorgings- en stylingsproducten en vind jouw favoriet!

IVY Curl cream is CG-friendly!

IVY Inspiratie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IVY Nieuws

socialmedia