404 pagina site

Iets is alleen mooi als het echt is.

Bij IVY creëren wij haarproducten voor elk haartype en elke gelegenheid, met het mooiste resultaat voor jouw haar. Deel jouw ervaringen met ons en maak elke week kans op €25,- IVY tegoed.

Iets wat echt mooi is, dat deel je.

Bij IVY staan we voor echt (mooi) en vinden wij jouw mening heel belangrijk, daarom zijn wij benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen met onze producten. Door jouw persoonlijke ervaringen met anderen te delen, help jij hen met het maken van de juiste keuze. En dat vinden wij bij IVY nou #echtmooi.

Wij vinden het belangrijk om te horen wat jullie van onze producten vinden. Want een echte mening die telt! Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen en tips die we met elkaar kunnen delen. Want wanneer iets echt is dan kan je erop vertrouwen. Of de review nu positief of negatief is, wij zullen deze altijd met jullie delen.*

Daarnaast help jij het IVY Expert Team bij het creëren en doorontwikkelen van haarproducten met het mooiste resultaat voor jouw haar.

*De reviews worden wel gecontroleerd op echtheid en op spam.

Schrijf een review en win!

Deel jouw ervaringen met ons en maak elke week kans op €25,- IVY tegoed.

Hoe doe je mee?

1. Kies jouw favoriete IVY product
Zoek je favoriete IVY product op onze webshop via producten of klik op de link in jouw e-mail.

2. Schrijf een review
Deel jouw persoonlijke ervaringen met het product onderaan de productpagina.

3. Maak kans
Bedankt voor jouw review! Elke dinsdag wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Alle winnaars worden persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht. Over de prijs en prijswinnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Het gewonnen prijzenpakket is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs en is enkel te besteden in onze webshop.

socialmedia