IVY header

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn favoriete IVY producten bestellen? Wat is het gratis antwoordnummer? Hoe zit het recycleproces in elkaar? Vind de antwoorden op je vragen hier!

Producten

 • Waar komen de ingrediënten vandaan?
  De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit Nederland. Denk bijvoorbeeld aan lijnzaadolie uit het oosten en doperwt uit het westen van het land.

 • Welke producten van IVY Hair Care zijn vegan?
  Al onze IVY producten zijn 100% vegan en dierproefvrij.

 • Welke ingrediënten gebruikt IVY Hair Care?
  Wij maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke en duurzame ingrediënten zoals lijnzaadolie, doperwt en tarwe. De ingrediënten per product kan je vinden onder de productinformatie.

 • Zijn de producten van IVY Hair Care parabenenvrij?
  Ja! Al onze producten zijn zo natuurlijk en duurzaam mogelijk, daar horen parabenen dus niet bij.

 • Bevatten de producten gluten?
  Nee, de producten van IVY Hair Care zijn 100% glutenvrij.
 • Waar worden de producten van IVY gemaakt?
  In Maastricht, gewoon hier in Nederland. Door de productie zo dichtbij mogelijk te houden, wordt de transport van onze ingrediënten en producten ook beperkt. Dat is pas duurzaam!
IVY blog 5
FAQ ons recycleverhaal

Statiegeld

 • Waar kan ik mijn lege verpakkingen inleveren?
  Via ons gratis antwoordnummer kan je 4 lege verpakkingen terug sturen. Gebruik de doos die je ontvangen hebt bij je vorige bestelling om je lege verpakkingen in op te sturen (extra duurzaam). In ruil daarvoor krijg je €2,50 korting op je volgende bestelling. Ook is het mogelijk je lege verpakkingen in te leveren bij een van de AMI Kappers salons. Hier ontvang je €0,50 per lege verpakking.
 • Hoe werkt het recycleproces?
  Nadat je jouw lege verpakkingen online of in een van de salons hebt ingeleverd, worden deze vervolgens gesorteerd bij Sallcon in Deventer, hiermee IVY kiest Maatschappelijk Verantwoord Produceren. Het sorteren wordt namelijk uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met een fysieke of mentale belemmering. Van daaruit worden de verpakkingen verwerkt in Heerenveen tot granulaat korrels waarvan weer nieuwe liter verpakkingen worden gemaakt voor in de kapsalon, waardoor de cirkel weer rond is.

 • Waar is de verpakking van gemaakt?
  De IVY Hair Care verpakkingen zijn gemaakt van HDPE, PP en aluminium. Al onze verpakkingen zijn recyclebaar, zo dragen wij bij aan een schonere wereld en een circulair productieproces.

Webshop

 • Waar kan ik mijn favoriete IVY Hair Care producten kopen?
  Dat kan via onze webshop en bij de salons van AMI Kappers

 • Hoe kan ik betalen?
  Bij ons kan je veilig met iDEAL en MasterCard betalen.

 • Moet ik verzendkosten betalen?
  Bij ons betaal je geen verzendkosten, de prijs die je op de producten ziet is wat je betaalt.

 • Hoe kan ik ruilen?

  Wil je toch liever een ander product? Geen probleem! Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 14 dagen bedenktijd. Besluit je dan het product niet te houden, dan verzoeken wij je zo snel mogelijk het product terug te sturen. Check bij ontvangst ook of het product onbeschadigd en compleet geleverd is. Is dit niet zo, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Hoe kan ik retourneren?
  Niet tevreden met je product? Dan kan je het binnen 14 dagen retourneren. Wij hanteren de volgende regels voor retourneren:

  - Binnen 14 dagen wordt het product teruggestuurd.
  - Het product zit compleet in de originele verpakking.
  - De retourkosten zijn voor jou zelf.
  - De artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd gebleven. Geopende artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven jouw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. Meer informatie hierover is te vinden bij onze klantenservice.

  Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang: Voeg altijd de retourbon bij je retour, inclusief opgave van de retourreden.

 • Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
  Bestel je voor 22:00? Dan is je bestelling de volgende dag binnen.
IVY recyclen
socialmedia