Statiegeld IVY

Statiegeld

Het allereerste haarmerk met statiegeld op de lege verpakkingen. Wij willen een positieve bijdragen leveren aan de wereld en diens duurzaamheid. Lever je lege IVY verpakking bij ons in voor statiegeld. Wij recyclen de lege flacons tot nieuwe producten. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dat vinden wij echt mooi. Ontdek ons unieke statiegeldconcept.

Statiegeld op de lege verpakkingen

IVY Hair Care is het allereerste haarmerk met statiegeld op de lege verpakkingen. Om te stimuleren dat onze flacons niet worden weggegooid maar worden gerecycled heeft IVY een uniek statiegeldconcept. Op elke IVY verpakking zit €0,50 statiegeld. Stuur je lege IVY verpakkingen naar ons op of lever je IVY verpakkingen in bij één van de salons waar IVY Hair Care wordt verkocht.

Ontvang statiegeld voor je schone IVY flacon

Het is van belang dat je ervoor zorgt dat de vier lege verpakkingen die je naar ons opstuurt, grondig zijn gereinigd. Deze aandacht voor schone verpakkingen optimaliseert ons duurzame recycleproces. Door het inleveren van schone flacons ontlasten wij de sociale werkplaats met wie wij samenwerken. Kleine moeite, grote impact. En dat vinden wij bij IVY nou #echtmooi.

Statiegeld IVY Hair Care

Antwoordnummer IVY Hair Care

Stuur 4 lege en schone IVY flacons in de originele verzenddoos naar ons gratis antwoordnummer:

IVY Hair Care
Antwoordnummer 481
7400 VB Deventer

Wanneer je de lege verpakkingen opstuurt, vul dan ook het kaartje in met daarop je gegevens en e-mailadres. Na ontvangst van de 4 lege IVY verpakkingen ontvangt je een e-mail met een persoonlijke code t.w.v. €2,50. Deze code kan je in onze webshop verzilveren.

IVY Hair Care statiegeld

IVY Recycle box

Lever je lege IVY verpakking in bij de salons waar IVY Hair Care verkocht wordt en ontvang €0,50 cent statiegeld per IVY flacon. Dit bedrag kun je direct inzetten als korting op de aanschaf van een nieuw IVY product of op een kappersbehandeling. IVY Hair Care wordt exclusief verkocht bij AMI Kappers.

Bekijk salons

Circulair productieproces

Wanneer wij jouw lege IVY verpakkingen hebben ontvangen, worden deze vervolgens gesorteerd door Fijnder waarmee wij kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Produceren. Het sorteren wordt namelijk uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met een fysieke of mentale belemmering.

Van daaruit worden de verpakkingen verwerkt bij Morssinkhof in Heerenveen tot granulaatkorrels waarvan wij weer nieuwe literverpakkingen worden gemaakt voor in de kapsalon, waardoor de cirkel weer rond is.

Ontdek ons circulaire proces
Statiegeldconcept IVY Hair Care
socialmedia