IVY summer DEF hires 59
Mooi

Zonbescherming voor je haar

Bescherm je lokken tegen de schadelijke invloeden van de zon tijdens alle seizoenen. Onze producten met UV‑filters zorgen ervoor dat jouw haar ook in zonnige periodes stralend en gezond blijft. Ontdek welke producten een UV-filter bevatten die jouw haren beschermen en ervoor zorgen dat je lokken blijven stralen.

IVY Leave-in spray

Voor dagelijkse verzorging en bescherming is IVY Leave‑in spray een echte musthave! Spray in je lokken voordat je de zon in gaat en geniet direct van verzorging en bescherming in één. Net als zonverzorging voor je huid, is het belangrijk dat je zonverzorging voor je haar ook meer dan eens aanbrengt. Zorg vooral dat je haar tussen 12 en 3 uur 's middags, wanneer de zon op zijn sterkst is, je haar extra beschermd is. Spray wat extra Leave in spray in je lokken voor optimale verzorging. Tip! IVY Leave in spray past in elke strandtas.

Ontdek IVY Leave in spray
IVY Zonvergorgingsblog2022
IVY Mooi Glanzed Haar

IVY Color shampoo

IVY Color shampoo bevat UV-filters die jouw lokken beschermen én een kleurbeschermingscomplex die vervaging van jouw nieuwe haarkleur tegen gaat. Heb jij een vakantie met veel zon in het vooruitzicht? Dan is dit jouw vakantie musthave! Door invloeden van buitenaf en door het wassen van je haar kunnen je lokken hun glans verliezen. Door de UV-filters en de milde reiniging van IVY Color shampoo blijft jouw haarkleur stralend en gezond. IVY Color shampo is daarom de ideale shampoo om te gebruiken in de zomermaanden.

Ontdek IVY Color shampoo

IVY Repair mask

Voor extra verzorging gebruik je wekelijks IVY Repair Mask. Ons haarmasker bevat UV filters die jouw lokken beschermen maar bevat daarnaast ook een kleurbeschermingscomplex voor gekleurd haar. Daarnaast geniet je van een frisse, fruitige geur van mandarijn en warme accenten van abrikoos en jasmijn. Vooral in de zomer is je haar kwetsbaar en wordt het blootgesteld aan allerlei factoren. Door je haar wat extra liefde te geven zorg je ervoor dat het in topconditie blijft. Voor de ultieme verzorging voeg je een pompje IVY Treats serum toe aan IVY Repair mask.

Ontdek IVY Repair mask
IVY Zonverzorging IVY Curly girl methode
Ivyzonverzorgingconditioner

IVY Conditioner

Heb je wat fijner haar dat in de zomer wel wat extra verzorging nodig heeft? Gebruik dan IVY Conditioner. Deze conditioner geeft fijner haar precies de verzorging die het nodig heeft zonder het haar te verzwaren. Dankzij het UV‑filter in de conditioner wordt je haar extra goed beschermd tegen invloeden van de zon. IVY Conditioner heeft een zachte geur van kokosnoot, jasmijn en vanille met een vleugje bergamot, een geur die perfect bij de zomer past!

Ontdek IVY Conditioner
socialmedia