Blog Header IVY Curl cream is CG Friendly
Mooi

De IVY Curl cream is vernieuwd!

Als je luistert, leer je vaak wat nieuws. Dus dat hebben we gedaan. Bij IVY zijn we altijd bezig met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten. Want verbetering stopt nooit. Daarom hebben wij twee dingen aan onze Curl cream veranderd. Benieuwd? Lees verder in ons blog!

Wat is IVY Curl cream?

Krullen of slagen zijn op hun mooist wanneer ze gebundeld zijn. Dit is precies waar de IVY Curl cream voor zorgt. Het voorkomt pluis en geeft je haar een prachtige glans. Ook zorgt de IVY Curl cream ervoor dat jouw krullen verstevigt worden. Geef je krullen de liefde die ze verdienen! IVY werkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Dat is echt mooi!

Wat is er veranderd aan de IVY Curl cream?

De IVY Curl cream is nu siliconenvrij en bevat geen uitdrogende alcoholen meer, hierdoor is de vernieuwde Curl cream CG-friendly. Ook is de geur van de Curl cream aangepast naar kokos. Hierdoor heeft de IVY Curl cream nu een subtiele en fris tropische geur!

Wat houdt CG-Friendly in?

CG-Friendly staat voor Curly Girl methode. De Curly Girl Methode is ontwikkeld om krullend haar te verzorgen. Volgens deze methode heeft elke vorm van krullend haar, van slag tot kroes, baat bij een bepaalde verzorging. De basis van deze methode is het vermijden van bepaalde ingrediënten, en dan voornamelijk siliconen en alcohol. Deze ingredienten zijn dus uit de nieuwe IVY Curl cream gehaald wat ervoor zorgt dat de IVY Curl cream volledig CG-friendly is. IVY heeft nog veel meer CG-friendly producten. Denk hierbij aan de IVY Leave in spray, IVY Repair mask en de IVY Shampoo bars.

Foto ivy curl cream 2
socialmedia