IVY lijnzaad
Duurzaam

Het beste uit de natuur voor jouw haar

IVY Hair Care is een vegan Nederlands haarmerk, gevestigd in Hanzestad Deventer. Alle producten zijn samengesteld uit de beste ingrediënten, die voor een belangrijk deel van Nederlandse bodem komen. Maar welke ingrediënten behalen nu het mooiste resultaat voor jouw haar? Lees snel verder en ontdek de kracht van onze natuur.

IVY Lijnzaad

Ons lijnzaad vind je in (bijna) al onze IVY producten. Lijnzaadolie beschermt, herstelt en geeft jouw lokken een mooie glans. Daarnaast zorgt het voor het hydrateren van het haar en een goede vochtbalans. Het is geschikt voor alle haartypen. Lijnzaad is tevens een echte superfood en wordt ook vaak aan smoothies, salades of yoghurt toegevoegd.

Onze lijnzaadvelden staan in bloei van juni t/m juli en van de zaden van het vlas wordt ons lijnzaadolie gemaakt.

IVY lijnzaadveld 2020 2 1
Evi radauscher N Llv Bb9s Lts unsplash

Tarwe proteïne

Tarwe proteïne verbetert de haarconditie en vind je in al onze shampoos, conditioners en ons IVY Repair assortiment.

Tarwe proteïne werkt herstellend, hydraterend en het versterkt je lokken. Daarnaast bevordert het een gezonde haargroei. En wie wil dat nou niet?

Ontdek IVY Shampoos

Doperwt

Doperwt is rijk aan plantaardige keratine die beschadigd haar herstelt, hydrateert, verstevigt en werkt op de elasticiteit van je haar.

Onze huid, nagels en haren bestaan uit keratine. Als je jouw lokken veel föhnt of styled verliest je keratine (daarom zijn hittebeschermers voor je haar van enorm belang). Ook leeftijd speelt hierbij een rol.

IVY Hair Care haalt doperwt uit het westen van het land om jouw haar te verstevigen en de elasticiteit van je haar te herstellen.

IVY Repair mask
Daiga ellaby aaba D Gl08 JM unsplash
Hert niks bh4 ZJX8vn PE unsplash

Cranberry

Cranberry werkt ontstekingsremmend en huidverzachtend. Daarom geeft cranberry direct een kalmerend effect voor je gevoelige hoofdhuid. Cranberry vind je in onze IVY Calming shampoo die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige, jeukende hoofdhuid. Daarnaast werkt IVY Calming shampoo ook als anti-roos shampoo. Laat IVY Calming shampoo wat langer inwerken en de probiotica uit cranberry verwijderd roos op een milde manier.

Lees meer over cranberry

Bramen

Tijdens de zomermaanden hebben je lokken veel te voortduren. In blond haar kan het wel eens voorkomen dat je haar opeens een groene gloed heeft gekregen. Om de groene gloed in je lokken weer te neutraliseren hebben wij braamazijn aan IVY Volume shampoo toegevoegd. Deze diep reinigende shampoo verwijdert door middel van de braamazijn de groene gloed uit je lokken.

Lees meer over braamazijn
Martin dawson Y Jc Dj G7xzc M unsplash
socialmedia