IVY Hair Care Blog Hoe Bescherm Je Je Haar Tijdens De Zomer
Mooi

Maak je haar zomer klaar

Warme zonnestralen, een frisse duik in de zee of het zwembad en heerlijk genieten van je vrijheid; de zomer staat voor de deur! Maar vergeet door het lekkere weer niet dat je haar en huid verzorging en bescherming nodig hebben. Lees de tips voor de ultieme zomer verzorging hier!

Zonbescherming voor je haar

Net als je huid heeft ook je haar bescherming nodig tegen de zon. De zon bevat UV-stralen die schadelijk zijn voor huid en haar. Gelukkig bestaan er producten met een UV-filter die je beschermen. Het bekendste voorbeeld is zonnebrand. Maar wist je dat er ook haarproducten zijn met ‘zonnebrand’? Zo bevatten onze verzorgingsproducten een UV-filter! Deze beschermen en verzorgen je haar en zorgen ervoor dat je haar niet droog en beschadigd wordt door de zon. Dit extra laagje om je haar houdt het stralend, gezond en zorgt ervoor dat je haarkleur intact blijft.

Wat is jouw favoriet?

IVY producten met UV-filter

Wat doet een UV-filter? Deze beschermt je haar tegen de invloeden van de zon en zorgt ervoor dat je kleur mooi en fris blijft. Ook zorgen de haarverzorgingsproducten ervoor dat je haar soepel blijft en niet uitdroogt.

Zeg vaarwel tegen de groene gloed in je haar

Blondines zullen het zeker herkennen: Na een week in het zwembad te hebben gelegen heeft je blonde haar een groene gloed gekregen. Heel vervelend, want hoe krijg je dit nou weg?

Op het internet zijn allerlei trucjes te vinden, zoals tomatenketchup in je haar laten trekken. Wij hebben een betere oplossing: was je haar grondig met IVY Volume shampoo.

Hoe werkt het? IVY Volume shampoo bevat het actieve ingrediënt braamazijn. Deze neutraliseert de groene gloed en laat je blonde haar weer stralen!

Ontdek IVY Volume shampoo
IVY Volume
IVY Hair Care Shampoo Bars Vakantie Tips

Ik ga op vakantie en neem mee...

Het mag weer: een vakantie naar het buitenland! Nu de wereld steeds meer open gaat, kunnen we ook langzaam aan weer op reis. Maar, wat neem je mee? De ruimte in de koffer is beperkt dus moet je keuzes maken, vooral als het gaat om het aantal vloeistoffen.

Het ideale product voor in de handbagage is een shampoo bar. Door de vaste vorm hoef je je geen zorgen te maken over het aantal milliliters.

De voordelen van een shampoo bar op een rijtje:

  • sulfaat-, parabenen- en siliconenvrij
  • CG Friendly
  • Gaat tot 60 wasbeurten mee
  • Plastic vrije verpakking
  • Past in de handbagage
  • Geschikt voor alle haartypes
Shop IVY Shampoo bar oceaan

Beach waves

Geen zon, zee en strand voor jou dit jaar? Geen probleem, wij weten hoe je een strandlook kan creëren zonder de zee zin te gaan. Met IVY Salt creëer je een messy beach look in een handomdraai. De IVY Salt spray geeft textuur en volume zoals de zee en wind dat ook geven. Style het af met IVY Mini spray voor een langere hold. Deze spray is compact en past in bijna elke tas!

socialmedia