IVY Calming en Energizing shampoo voor de gevoelige hoofdhuid
Mooi

Weg met de gevoelige hoofdhuid en roos!

Een jeukerig gevoel, kleine schilfertjes en geen fris gevoel. Je zult dit waarschijnlijk herkennen als je roos of een gevoelige hoofdhuid hebt. Gelukkig is deze hoofdhuidaandoening niet schadelijk of besmettelijk, maar hoe kom je er van af?

Shop IVY Calming shampoo

Wat is roos?

Roos is gelukkig een onschuldige hoofdhuidaandoening die niet besmettelijk is of schadelijk. Maar het kan wel vervelend zijn om te hebben, zo kan het jeukerig zijn. Maar hoe ontstaat het? Je hoofdhuid bestaat uit cellen, en de hoofdhuid vernieuwt deze cellen ongeveer elke drie weken. De oude cellen komen dan los te liggen en vallen van het hoofd. Alleen bij sommige sommigen mensen gaat dit proces twee keer zo snel. Hierdoor stapelen de huidcellen zich op. En dat is roos.

Calming Label

Hoe kom je van roos af?

Alhoewel roos ongevaarlijk is, is het vervelend om te hebben, vooral als het jeukt. Gelukkig zijn er manieren om zelf van roos af te komen:

  • Was je haar met een milde shampoo
  • Masseer de hoofdhuid
  • Verwijder stylingsproducten grondig

Nieuw in ons assortiment is IVY Calming shampoo. Deze shampoo is perfect voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en roos. De shampoo bevat probiotica uit cranberry, dit kalmeert de hoofdhuid en roos wordt op een milde manier verwijderd.

Benieuwd wat anderen vinden van IVY Calming shampoo? Lees hun reviews hieronder!

Chelsey over IVY Calming shampoo

Ik heb al jaren onwijs last van roos, vooral in de winter met de verwarming aan is het vreselijk. Toen kwam IVY Hair Care met de Calming shampoo. Wat een top product!! Ik heb gewoon geen last meer, nooit meer jeuk. I LOVE IT!! Heb zelf ook highlights en door de IVY Conditioner beige is mijn haar kleur nog mooier geworden. Ook een aanrader!

Pieter over IVY Calming shampoo

IVY Hair Care Calming shampoo
Werk super goed. Ik had al maanden last van plekken op mijn hoofd door ontstoken haarwortels. Ik gebruik nu sinds 2 weken, elke dag, IVY Hair Care Calming shampoo en de plekken zijn weg. Er komen ook geen nieuwe plekken meer. Echt een aanrader dus.

Wat doet IVY Calming shampoo?

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, jeukende hoofdhuid en anti-roos. De probiotica uit cranberry kalmeert de hoofdhuid en roos wordt op een milde manier verwijderd.

Ingrediënten zoals lijnzaadolie en tarwe proteïne geven het haar een vitamineboost en een mooie, diepe glans.

Breng IVY Calming shampoo aan op vochtig haar, masseer de shampoo in en laat het wat langer inwerken om de roos los te weken. Indien nodig, herhalen.

socialmedia