Ivy hair care 7 websize
Duurzaam

IVY Oil is siliconenvrij

IVY Oil is vernieuwd. Al een tijdje zijn wij bezig om ons assortiment siliconenvrij te maken, en dat is nu gelukt! De formule van de IVY Oil is aangepast en de siliconen zijn verwijderd.

Ontdek IYV Oil

IVY Oil is vernieuwd!

IVY Oil is vernieuwd. Al een tijdje zijn wij bezig om ons assortiment siliconenvrij te maken, en dat is nu gelukt! De formule van de IVY Oil is aangepast en de siliconen zijn verwijderd. Dit betekent dat de structuur van de olie wat vloeibaarder is, maar de werking blijft hetzelfde. Een voordeel is dat je nu minder product nodig hebt voor hetzelfde resultaat, waardoor het product nóg duurzamer is. Dat vinden wij nou echt mooi.

Ivy hair care 7 websize

IVY Oil

Ondanks dat de formule van IVY Oil is verandert, geniet je nog steeds van hetzelfde resultaat. Met IVY Oil maak je pluizig haar direct soepel, glanzend en pluisvrij. Door de lijnzaadolie word je haar herstelt, beschermt en verzorgt. Ook zitten de hittebeschermers er nog in die je haar beschermen tegen de hitte van de föhn of stijltang.

Siliconenvrij

Bij IVY Hair Care zijn wij continu bezig ontwikkelingen door te voeren die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Een beter milieu begint immers bij jezelf. Zo kiezen wij voor lokale samenwerkingen en ingrediënten voor het mooiste resultaat voor jouw haar.

Door de productie zo dichtbij mogelijk te houden, wordt het transport van onze ingrediënten en producten beperkt. Daarnaast zijn al onze verpakkingen recyclebaar, zodat wij bij kunnen dragen aan een mooiere wereld en een circulair productieproces. Want alleen samen kunnen we naar een mooiere en duurzame toekomst.

IVY Oil is nu ook CG-friendly!

Door het verwijderen van de siliconen is IVY Oil nu ook geschikt voor de Curly girl methode. Wij geloven dat verschillende haartypen verschillende behoeften nodig hebben. Daarom hebben wij ook formules ontwikkeld die geschikt zijn voor personen die hun haar verzorgen volgens de Curly Girl Methode. Ontdek in onze blog welke producten nog meer CG-friendly zijn.

Curly Girl
socialmedia