IVY Zonverzorging IVY Curly girl methode
Professioneel

Ontdek onze CG-friendly producten

IVY is er voor iedereen. Of je nou steil, krullend, dik of fijn haar hebt. Wij geloven dat verschillende haartypen verschillende behoeften nodig hebben. Daarom hebben wij ook formules ontwikkeld die geschikt zijn voor personen die hun haar verzorgen volgens de Curly Girl Methode. Ontdek welke producten van IVY CG-friendly zijn.

Ontdek IVY CG-friendly set

Hoe werkt de Curly Girl Methode?

Verschillende haartypes hebben verschillende verzorging- en stylingmethodes nodig. Een van die methodes is de Curly Girl Methode. De methode is speciaal ontwikkeld voor personen met krullend haar. Dit kan een lichte slag zijn tot een strakke krul tot kroeshaar, maar deze methode kan toegepast worden door alle haartypes. De Curly Girl Method is ontwikkeld door Lorraine Massey. Ze schrijft erover in haar boek "Curly Girl: The Handbook".

De methode raadt personen met krullen en slag aan een aantal ingrediënten te vermijden in de haarverzorging. Die ingrediënten zijn onder andere parabenen, sulfaten, siliconen en uitdrogende alcohol. Deze ingrediënten drogen de (krullende) structuur van het haar uit en kunnen leiden tot de welbekende 'pluis'. De methode is niet alleen geschikt voor krullend haar, maar voor alle haartypes.

Welke IVY producten zijn geschikt voor de Curly Girl methode?

Personen die CG-friendly producten zoeken, kunnen bij IVY shampoo, verzorging en styling vinden die geschikt is voor de methode. Deze producten zijn vrij van sulfaten, uitdrogende alcohol, parabenen en siliconen. Ook zijn deze producten, net als onze andere producten, 100% vegan en dierproefvrij.

IVY CG-friendly producten

IVY Curly girl methode

IVY Curl shampoo

Deze milde shampoo is speciaal ontwikkeld om krullen zorgvuldig te reinigen. De sulfaatvrije formule houdt de structuur van de krul intact en droogt niet uit. Voedzame ingrediënten als lijnzaadolie en tarweproteïne geven je haar een vitamine boost. IVY werkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Dat is echt mooi.

Ontdek IVY Curl shampoo
Ivy Hair care 1
IVY Curl cream geschikt voor curly girl methode

IVY Curl cream

Geef je krullen de verzorging die ze verdienen met IVY Curl cream. Deze cream verstevigt je krullen, voorkomt pluis en geeft je haar een prachtige glans. IVY Curl cream is siliconen vrij en bevat geen uitdrogende alcoholen, waardoor onze Curl cream CG‑friendly is. Zo zorgen we voor het beste resultaat met jouw haar.

Ontdek IVY Curl cream

IVY Shampoo bars

IVY Shampoo bars zijn parabenen‑, siliconen‑ én sulfaatvrij en CG‑friendly. Schuim de IVY Shampoo bar op in je handen, masseer de shampoo in je haar, spoel zorgvuldig uit en geniet van je stralende lokken! Daarnaast is IVY Shampoo bar duurzaam in gebruik. Zo gaat deze ongeveer 60 wasbeurten mee en bespaar jij een heleboel (plastic) verpakkingen! Ook voor op vakantie of een weekendje weg is een shampoo bar ideaal. Omdat het geen vloeistof is, kan hij makkelijk mee in je handbagage.

Ontdek IVY shampoo bars
IVY Shampoo bar geschikt voor curly girl methode
IVY Leave-in spray geschikt voor curly girl methode

IVY Leave-in spray

Gebruik voor dagelijkse verzorging en bescherming IVY Leave‑in spray. Deze spray bevat namelijk UV filters die jouw lokken beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. IVY Leave-in spray maakt je haar makkelijk kambaar, verzwaart niet en geeft je haar glans. Spray in je lokken voordat je de deur uit gaat en geniet van mooi en gezond haar.

Ontdek IVY Leave-in spray

IVY Repair mask

Leg je lokken wekelijks helemaal in de watten met ons haarmasker. Met IVY Repair mask herstel je droog of beschadigd haar en breng jij je lokken weer in topconditie. Of gebruik wekelijks om je haar extra te beschermen en verzorgen. Laat 2 tot 5 minuten inwerken in handdoekdroog haar, spoel grondig uit en geniet van stralende lokken.

Ontdek IVY Repair mask
IVY Repair mask geschikt voor curly girl methode
Ivy hair care 5 websize 1

IVY Gel Strong

IVY Gel Strong zorgt voor volume en stevigheid, droogt snel, bevat geen alcohol en is daarom CG friendly! 's Ochtends je haar doen en zeker weten dat het de rest van de dag gegarandeerd goed zit? Dan is IVY Gel strong precies wat je zoekt.

Ontdek IVY Gel Strong

IVY Oil

Met IVY Oil maak jouw pluizige krullen of slagen direct soepel, glanzend en pluisvrij. Door de lijnzaadolie word je haar herstelt, beschermt en verzorgt. Ook bevat IVY Oil hittebeschermers die je haar beschermen tegen de hitte van de föhn of stijltang bij het stijlen van jouw krullen of slagen.

Ontdek IVY Oil
Ivy hair care 7 websize 1
socialmedia