IV Yshampoobars2
Mooi

IVY Shampoo bars

Ontdek onze twee nieuwste producten: IVY Shampoo bar kokos en oceaan. Misschien ken je het al wel: shampoos in een vaste vorm. Wat zijn de voordelen? En hoe werkt het? Lees alles over de nieuwe shampoo bars hier!

Shop IVY Shampoo bar kokos

IVY Shampoo bars

Ontdek de IVY Shampoo bars: onze eerste parabenen-, siliconen- én sulfaatvrije producten. Bij IVY staan echt mooi haar, goede producten die doen wat ze beloven en duurzaamheid voorop. Hoe dragen wij bij aan een duurzame wereld én hoe maken we nog betere producten? Uit die gedachte kwamen de IVY Shampoo bars. IVY werkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Dat is echt mooi.

Wat is een shampoo bar?

Wat is een shampoo bar? In plaats van dat je je shampoo uit een fles knijpt, heeft de shampoo bar een vaste vorm. Je schuimt de shampoo bar op in je handen, brengt het aan op je haar en, tada, gereinigd en verzorgd haar! Onze shampoo bars zijn geschikt voor alle haartypes: droog, gekleurd, dun, dik. Ook voor krullend haar, want onze shampoo bars zijn allebei CG-friendly! Dit betekent dat er alleen ingrediënten in zitten die goedgekeurd zijn voor de Curly Girl methode.


Geur

De IVY Shampoo bars zijn er in twee geuren: kokos en oceaan. Zo kies je je eigen favoriet: de warme en zoete geur van IVY Shampoo bar kokos of de frisse, sea salt geur van IVY Shampoo bar oceaan.

De voordelen van een shampoo bar

Wat is nou het fijne aan een shampoo bar? Ten eerste is hij makkelijk in gebruik en neemt hij weinig plek in binnen je badkamer door zijn compacte vorm. De IVY Shampoo bar is duurzaam in gebruik. Zo gaat deze ongeveer 60 wasbeurten mee! Ook voor op vakantie of een weekendje weg is een shampoo bar ideaal! Omdat het geen vloeistof is, kan hij makkelijk mee in je handbagage. Omdat de shampoo bar verpakkingsloos is, op het gerecycled kartonnen doosje na, heb je ook minder troep.

Nog op zoek naar een leuk cadeautje? Een shampoo bar kan je heel goed cadeau geven! De shampoo bar is namelijk geschikt voor veel haartypes, genderneutraal en ziet er leuk uit!

Hoe bewaar je een shampoo bar?

Bewaartip: Leg de shampoo bar na gebruik op een droge plek. Zo droogt deze niet uit en heb je langer plezier van je product!

IVY Shampoobar Tips

Perfect voor

  • Alle haartypes
  • Handbagage
  • Duurzaam gebruik

Wat zit er in de shampoo bar?

Alleen maar fijne ingrediënten die je van ons gewend bent. Zoals ons eigen lijnzaadolie. Dit ingrediënt beschermt en herstelt je haar en zorgt voor een goede vochtbalans. Wij werken met zoveel mogelijk grondstoffen van natuurlijke oorsprong voor het beste resultaat met jouw haar. Omdat de IVY Shampoo bar parabenen-, siliconen- en sulfaatvrij is, is die ook perfect voor mensen die een CG-friendly verzorging zoeken.

Op zoek naar een complete CG-friendly verzorging? Kies dan ook voor IVY Leave-in spray en IVY Repair mask!

socialmedia