Naamloos 17
Mooi

Geniet van mooie zomerse lokken

Geniet deze zomer zorgeloos van mooi haar op vakantie of bij je thuis. Mooi haar doet iets speciaals en dat gevoel willen we graag met je delen. Het geeft je een bredere glimlach, een rechtere rug en nét dat beetje extra zelfvertrouwen. In deze blog geven we je tips om te zorgen dat jij deze zomer volop kan genieten van mooie stralende lokken.

Mooi haar in de zon

Wanneer je deze zomer gaat genieten van de stralende zon dan moet je niet vergeten om goed voor jouw lokken te zorgen. Het is namelijk zo dat de krachtige zonnestralen jouw lokken kunnen uitdrogen en beschadigen. Niet alleen je huid heeft bescherming nodig, maar ook jouw haar heeft extra bescherming nodig om gezond te blijven. Naast het gebruiken van beschermende producten hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Zo geniet jij van mooie zomerse lokken.

Tips om jouw lokken te beschermen

  • Bescherm je lokken door middel van een hoed
  • Draag je haar wat vaker vast
  • Beperk het gebruik van hittetools
  • Beperk het zwemmen in chloor en/of zout water
  • Wanneer je jouw haar toch nat maakt tijdens het zwemmen, spoel je haar dan uit met kraanwater

IVY producten met UV filter


In ons assortiment hebben we een aantal IVY producten met UV filter. Het UV filter komt voort uit een wasabi extract, waarbij er een laagje wordt gevormd om jouw lokken. Door dit beschermende laagje worden jouw lokken beschermt tegen de invloeden van van de zon. Zo blijft jouw haarkleur langer mooi en voelen jouw lokken soepel aan met een natuurlijke glans. En dat vinden wij bij IVY nou #echtmooi

Ontdek ons UV assortiment:

Naamloos 14
Naamloos 12

Zomer favoriet

Wij hebben deze zomer een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd: IVY Dry shampoo! Het is niet geheel toevallig dat precies nu dit product is toegevoegd aan ons assortiment. Het is namelijk een geweldig product om jouw zomer lokken mee te verzorgen. Zo kan je langer doen met de met jouw gestylde coupe en hoef je minder vaak je haar te wassen. Dit is beter voor de gezondheid van jouw lokken en voor de planeet.

Geniet extra lang van jouw zomerse bestemming en bespaar tijd in de badkamer. Met een combinatie van fruitige en bloemige geuren ervaar je direct een fris gevoel in jouw haar. IVY Dry shampoo is verkrijgbaar in een 150 ml en 300 ml, zodat je hem ook makkelijk mee kan nemen voor onderweg.

socialmedia