Droogshampoo
Professioneel

Ontdek IVY Dry shampoo

Bij IVY creëren wij haarproducten voor elk haartype en elke gelegenheid, met het mooiste resultaat voor jouw haar. Nieuw in ons assortiment is IVY Dry shampoo, perfect voor het opfrissen van je lokken. Deze droogshampoo hebben wij samen met onze IVY Experts samengesteld, met de mooiste ingrediënten uit de natuur. Ontdek de voordelen van IVY Dry shampoo.

Voordelen IVY Dry shampoo

IVY Dry shampoo is perfect voor het opfrissen van het haar. De droogshampoo absorbeert direct vet in het haar en geeft een medium stevigheid aan jouw lokken. Je haar ziet er direct schoon en fris uit en je voelt textuur en volume in je lokken. Welke gelegenheid je ook hebt, met IVY Dry shampoo geniet jij in een handomdraai van schone en frisse lokken.

Dry shampoo 2
Dry shampoo steen

Hoe gebruik je IVY Dry shampoo?

Gebruik IVY Dry shampoo als opfrissen of tussen de wassingen door.

 1. Schud voor gebruik de flacon, zodat de inhoud gelijkmatig in de flacon is verdeeld.
 2. Spray op een afstand van 30 centimeter de droogshampoo op de haaraanzet.
 3. Laat de droogshampoo even intrekken, het duurt namelijk even voordat de droogshampoo het vettige laagje heeft geabsorbeerd.
 4. Na een paar minuten kun je de droogshampoo inmasseren met je vingers. Eventueel kun je het haar nog even door borstelen om het product nog extra te verdelen

IVY Dry shampoo geeft een verfrissend resultaat met volume en textuur.

Fris gevoel

In IVY Dry shampoo zitten fruitige geuren, zoals perzik en appel. In combinatie met bloemige geuren van jasmijn en amber geeft dit nieuwe product een heerlijk fris gevoel aan jouw lokken.

IVY Dry shampoo is verkrijgbaar in een 150 en in een 300 ml.

De voordelen

 • Absorbeert overtollig talg
 • Geeft volume en textuur
 • Maakt luchtig en verzwaart niet
 • Frist het haar op tussen de wassingen door
 • Voor alle haartypes
 • 100% vegan
 • Parabenen en siliconenvrij

Echt mooi voor jouw lokken en de planeet

Bij de ontwikkeling van IVY Dry shampoo hebben we rekening gehouden met een aantal belangrijke thema’s. Zo zorgen we ervoor dat jouw hoofdhuid in balans is met dit nieuwe product. Ook houden wij rekening met de effecten op het milieu, waarbij we met dit nieuwe product rekening houden met het verminderen van ons waterverbruik. Voor echt mooi haar en een gezonde hoofdhuid adviseren we je haar minder vaak te wassen en met IVY Dry shampoo kun je het wassen van je lokken net wat langer uitstellen. Dat vinden wij bij IVY nou #echtmooi.

socialmedia