Blog geef mooi haar cadeau IVY Hair Care
Mooi

Geef mooi haar cadeau

Mooi haar doet iets speciaals. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug, en net dat beetje extra zelfvertrouwen. Met de cadeausets van IVY leg jij jouw lokken echt in de watten en ben jij klaar voor de feestdagen! Geef dit jaar mooi haar cadeau aan jezelf of een ander en laat je volop inspireren in deze blog!

IVY Rituelen

Bij IVY hebben we drie rituelen samengesteld, verpakt in een mooie cadeaubox. De producten van IVY zorgen voor het beste resultaat met jouw haar. Maar wanneer ze samenwerken en hun krachten bundelen, profiteer jij van het mooiste resultaat.

IVY Curl ritueel is speciaal samengesteld voor curly girls en is cg-friendly. Deze cadeauset reinigt het haar op een milde wijze met IVY Curl shampoo, daarnaast biedt de set een goede verzorging zonder het haar te verzwaren met IVY Repair mask en IVY Leave-in spray.

Geef je lokken een verzorgingsboost met de tarweproteïnes in IVY Repair Ritueel, bestaande uit IVY Repair shampoo, IVY Repair mask en het krachtige IVY Treats serum.

IVY Calming ritueel laat jouw hoofdhuid tot rust komen. Ervaar de kalmerende kracht van cranberry in IVY Calming Ritueel, bestaande uit IVY Calming shampoo, IVY Repair mask en het krachtige IVY Treats serum.

Ontdek IVY Rituelen
Box repair
IVY Kaars

IVY Cashmere geurkaars

Geef warmte en licht cadeau met de IVY Geurkaars. De geur van de kaars start met frisse noten van limoen en mandarijn en volgt met zachte hartnoten van abrikoos, jasmijn en perzik. En wanneer je de kaars langer laat branden ruik je warme geurnoten van amber, cederhout, kaneel en vanille. Voeg warmte en licht toe aan jouw favoriete ruimte en creëer een oase van rust.

Ontdek IVY Cashmere geurkaars

IVY Treats serum

Mooi en gezond haar begint met een goede basis. IVY Treats serum is dé perfecte basis in jouw haarroutine voor mooi en gezond haar tijdens de feestdagen. Combineer dit serum met je favoriete IVY Shampoo, IVY masker of conditioner en geniet van stralende lokken tijdens de feestdagen. IVY Treats serum verzorgt intens en maakt je haar wel 3x sterker, geeft volume en geeft een mooie glans aan je lokken en wordt verpakt in een prachtige IVY cadeauverpakking.

Ontdek IVY Treats serum
Blog geef mooi haar cadeau IVY Treats serum
Dry shampoo steen

IVY Dry shampoo

Soms kan het heel druk zijn rondom de feestdagen. Je moet boodschappen doen voor het kerstdiner, je zoekt jouw perfecte outfit voor de feestdagen of je bent druk met het samenstellen van een persoonlijk cadeau voor jouw geliefden. Tijdens deze drukte is het belangrijk om jezelf en je lokken niet te vergeten. Wanneer het er even bij in schiet om jouw lokken te voorzien van een uitgebreide haarroutine is IVY Dry shampoo jouw redder in nood. IVY Dry shampoo absorbeert het vettige laagje bij de aanzet en zorgt voor een echte volume boost. Je neemt IVY Dry shampoo 150ml makkelijk mee in je tas en voorziet jouw lokken op ieder moment van een fris gevoel.

Ontdek IVY Dry shampoo

IVY Styling

IVY Hair Care heeft verschillende stylingsproducten die jouw lokken een echt mooi gevoel meegeven. Voor ieder haartype en elke gelegenheid heeft IVY de juiste producten om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu wil uitpakken met volume tijdens het kerstdiner of opzoek bent naar meeste houdbaarheid voor jouw coupe: IVY helpt je om je de mooiste versie van jezelf te zijn!

Voor persoonlijk advies mag je ons altijd een e-mail sturen met jouw haarvraag naar: info@ivyhaircare.nl. Of bel ons via: 0570 717125, we geven je graag persoonlijk advies! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Blog geef mooi haar cadeau IVY Stylingproducten

Een cadeau van IVY voor jou!

Bij IVY ontvang je altijd je derde product cadeau. Dus bestel een IVY product cadeau voor jezelf en ontvang het derde product voor je geliefde cadeau! Geldig op alle IVY cadeausets. Geef jij dit jaar ook mooi haar cadeau?

socialmedia