IVY Rituelen
Professioneel

IVY Rituelen

Terug naar de basisrituelen in het leven. De koudere periode van het jaar is weer aangebroken en daarbij gaan we weer terug naar onze vertrouwde rituelen in huis. Verandering van het seizoen kan ook sneller zorgen voor verandering in jouw haar, maar wanneer jouw basis goed in balans is voelt dat vertrouwd. Bij IVY hebben we een aantal rituelen samengesteld die de perfecte basis vormen in jouw wekelijkse haarroutines.

Een goede basis.

Mooi en gezond haar begint met een goede basis. Onze producten zorgen voor het beste resultaat met jouw haar. Maar als ze samenwerken en hun krachten bundelen, profiteer jij van het mooiste resultaat.

Onze krachten zijn gebundeld in drie IVY Rituelen, die je eenvoudig bij je thuis creëert. Een echt mooi(e) basis voor mooi en gezond haar. Samengesteld met de mooiste ingrediënten uit de natuur.

IVY Repair ritueel

Geef je lokken een verzorgingsboost met de tarweproteïnes in IVY Repair Ritueel, bestaande uit IVY Repair shampoo, IVY Repair mask en het krachtige IVY Treats serum.

IVY Repair shampoo verzorgt intensief, reinigt mild en herstelt gekleurde of beschadigde lokken. IVY Repair mask in combinatie met het IVY Treats serum geeft jouw haar de ultieme verzorging die het verdient: het voedt het haar, geeft je lokken extra kracht ten herstelt droog en beschadigd haar.

IVY Repair ritueel
IVY Ritueel set
IVY Curl ritueel

IVY Curl Ritueel

IVY Curl shampoo, IVY Repair mask en IVY Leave-in spray bundelen hun krachten in IVY Curl Ritueel. Ervaar de herstellende en voedende kracht van doperwt voor je krullen of slagen. IVY Curl ritueel is cg-friendly en geeft jouw lokken optimale verzorging. De milde shampoo is sulfaatvrij en speciaal ontwikkeld om krullen of slagen zorgvuldig te reinigen. Leg je lokken helemaal in de watten met IVY Repair mask en breng je lokken weer in topconditie. Voeg IVY Leave-in spray toe aan je dagelijkse haarroutine, deze verzorgt direct, geeft een mooie glans en zorgt ervoor dat jouw lokken pluisvrij blijven.

IVY Curl ritueel

IVY Calming Ritueel

Mooi haar start bij de hoofdhuid. Ervaar de kalmerende kracht van cranberry in IVY Calming Ritueel, bestaande uit IVY Calming shampoo, IVY Repair mask en het krachtige IVY Treats serum. IVY Calming ritueel is speciaal samengesteld voor de gevoelige en/of jeukende hoofdhuid. De probiotica uit cranberry kalmeert de hoofdhuid direct en helpt jouw hoofdhuid sneller te herstellen.

IVY Calming ritueel
Calming ritueel
IVY cashmere geurkaars

IVY Cashmere geurkaars

Voeg warmte en licht aan jouw favoriete IVY ritueel toe met IVY Cashmere geurkaars. Deze bevat een heerlijke zachte geur van cashmere die je ook terug vindt in ons IVY Repair assortiment.

Welke IVY ritueel is jouw favoriet?

IVY Cashmere geurkaars

Echt mooi verpakt.

IVY rituelen zijn verpakt in IVY cadeauverpakkingen, die je weer kunt re- of upcyclen tot iets moois. Want bij elke beslissing die we maken, kijken wij hoe we bij kunnen dragen aan een duurzamere toekomst. Want dat vinden wij nou echt mooi.

socialmedia