Ivy Hair care 1
Mooi

Krullen worden nog mooier met IVY Curl shampoo

Nieuw in ons assortiment: IVY Curl shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor krullen en slagen om ze nog meer te laten stralen. De sulfaatvrije formule behoudt de structuur van je haar en zorgt voor genoeg hydratie. Ontdek de voordelen van IVY Curl shampoo.

Ontdek Curl shampoo

IVY Curl shampoo is mild en reinigt krullend haar zorgvuldig. De formule van IVY Curl shampoo is sulfaat-, parabenen-, en siliconenvrij. Hierdoor wordt de strucutuur van de krul behouden en blijft deze intact. Door de milde reiniging en de voedzame ingrediënten lijnzaadolie en doperwtproteïne droogt het haar niet uit en houd je jouw haar pluisvrij. Verzorg je je haar volgens de Curly Girl Method? Dan past IVY Curl shampoo daar perfect bij!

Plus deze shampoo is niet alleen geschikt voor krullend haar, maar voor iedereen die graag zijn haar wil reinigen met een sulfaatvrije voedende shampoo.

De voordelen van IVY Curl shampoo

  • Geschikt voor de Curly Girl Methode
  • Milde reiniging
  • Voedende ingrediënten
  • Droogt het haar niet uit

Speciaal voor krullen

Mensen met krullen zullen het herkennen: niet elk product is geschikt voor jouw krullende lokken. Zo staat krullend haar er bekend om wat andere verzorging nodig te hebben. Deze andere manier van verzorgen staat bekend als de Curly Girl Method. Meer informatie over deze verzorgmethode vind je hier.

Welke producten zijn nog meer CG friendly?

Niet alleen de IVY Curl shampoo is geschikt voor de Curly Girl method, deze IVY producten ook:

IVY CG-friendly producten

IVY Curl cream geschikt voor curly girl methode
socialmedia