Blog Cadeautips
Mooi

Cadeautips voor de feestdagen!

Het is bijna zover: de feestdagen staan voor de deur! Heb jij al nagedacht over cadeautjes voor je geliefden? Want, wat is er nu mooier dan geven? December staat in het teken van aandacht, samen zijn, cadeaus schenken en mooie herinneringen. In deze blog vol cadeautips bereiden wij je voor op de mooiste tijd van het jaar! Wat ga jij geven?

IVY Dry wax

IVY Dry wax is de musthave voor de feestdagen! Deze droge spray wax verstevigt je haar, beschermt tegen vocht, zorgt voor veel volume en wordt niet hard. Met IVY Dry wax zit jouw coupe gegarandeerd de gehele dag goed in model en geniet je van extra volume. En wie wil dat nou niet tijdens de feestdagen? Perfect om cadeau te geven, maar ook als cadeau voor jezelf en je lokken!

Shop IVY Dry wax
IVY Drywax Blog

IVY Verzorging set

Geef iemand een echt wellness momentje cadeau met onze IVY verzorging set. Deze set verzorgt je haar intensief, geeft volume en laat je haar stralen. IVY Repair mask voedt het haar van binnenuit en geeft je lokken een intensieve verzorging boost. Voor extra stevigheid en een mooie glans voeg je twee pompjes IVY Treats serum toe aan IVY Repair mask en geniet van een heerlijk IVY wellness momentje.

IVY Kaars Cadeautips

IVY Geurkaars

Het is een traditie om tijdens de feestdagen licht en warmte cadeau te geven aan de mensen om je heen die je lief hebt. Onze luxe IVY Geurkaars vult ieder huis met een warm en sfeervol gevoel. Deze geurkaars heeft de zachte geur die je kent van onze Repair lijn: Cashmere, deze geur mix begint met frisse noten van limoen en mandarijn, gevolgd door zachte hartnoten van abrikoos, jasmijn en perzik. Creëer een warme oase en vul je huis met licht.

Shop IVY Geurkaars

IVY Sets

Om jou nog meer keuze te bieden hebben wij nu ook IVY Sets in ons assortiment. Deze sets hebben wij speciaal gecreëerd om de beste samenwerkingen van onze IVY producten te combineren. Want als ze samenwerken, profiteer jij van het mooiste resultaat. Onze sets zijn verpakt in onze IVY cadeauboxen, een perfect luxe cadeau voor hem of voor haar.

Tips om je cadeaus duurzaam, maar toch leuk in te pakken? Lees dan onze blog vol duurzame inpaktips!

Team IVY Hair Care wenst je fijne dagen!

socialmedia