Flexible Spray Sfeer1080
Mooi

Onze nieuwe alleskunner: IVY Flexible spray

Dé alleskunner die niet in je stylingroutine mag ontbreken: IVY Flexible spray. Met deze non-aerosol haarspray kan je preppen, afstylen en opfrissen. IVY Flexible spray geeft je haar een medium stevigheid en maakt het haar niet zwaar of hard. Je kan IVY Flexible spray op drie manieren gebruiken. Maar hoe werkt dat precies? Lees het verder in ons blog!

Shop IVY Flexible spray hier

IVY Flexible spray: Wat is dat nou precies?

Een drie in één product, hoe zit dat nou? Je kan IVY Flexible spray op drie manieren gebruiken. De spray is geschikt om:

  1. Je haar voor te bereiden op het föhnen
  2. Als haarspray om je coupe af te stylen.
  3. Een heerlijk haarparfum om je haar op te frissen!

Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? Hoe gebruik je een haarparfum? Wat is het verschil tussen een aerosol en non-aerosol haarspray? Lees het hieronder verder!

De voordelen

  • Non-aerosol haarspray voor meer controle
  • Hittebeschermers tegen de warmte van de föhn
  • Flexibele en gewichtsloze hold
  • Duurzaam in gebruik door controle over sprayen

Voor welk haar is Flexible spray geschikt?

Vooral normaal, dik en krullend haar kunnen hun hart ophalen bij deze spray. Omdat de haarspray je haar niet verzwaart en flexibel houdt kan je mooi gecontroleerd aan je kapsel werken. Ook kan je door de gerichte sprays precies kiezen waar je meer wil stylen. En vanwege de medium stevigheid, blijft je haar mooi soepel en flexibel maar heb je geen last meer van rondspringende, losse haartjes. Ideaal toch?

Wat is non-aerosol?

IVY Flexible spray is duurzaam in gebruik. Dit komt omdat het een non-aerosol spray is. Maar wat is het verschil tussen een non-aerosol en een aerosol haarspray? In tegenstelling tot een aerosol haarspray zijn de sprays van onze Flexible spray korter en dus gerichter. Hierdoor gebruik je minder product en kan je langer genieten van deze haarspray! Verder is een non-aerosol minder droog dan een aerosol spray, de non-aerosol is natter en daardoor langer en makkelijker te stylen dan een aerosol spray.

Gebruik

1. Preppen

Wil je je haar voorbereiden op de hitte van de föhn en controle houden over je styling? Dan kan je IVY Flexible spray als föhnlotion gebruiken voor een medium stevigheid en extra glans. Deze spray bevat hittebeschermers die je haar beschermen tegen de warmte van de föhn. Het houdt je haar mooi soepel en in model. Door IVY Flexible spray als föhnlotion te gebruiken houd je hier de controle over en föhn je het mooi glad.

Hoe gebruik je IVY Flexible spray als föhnlotion:

  • Gebruik op handdoekdroog, gewassen haar
  • Spray op ongeveer 15 cm afstand over het hele haar
  • Föhn zoals jij dat wil

Tip! Voor meer volume aan de bovenkant van je haar, spray je wat extra aan de aanzet en föhn je het haar ondersteboven. Hierdoor creëer je aan de bovenkant meer volume!

2. Afstylen

Een mooi gestylde coupe wil je het liefst de hele dag in model houden. Sprays met drijfgas hebben een stevige hold, maar neigen naar een “harde” finish. Wil je dit niet, gebruik dan IVY Flexible spray, deze geeft namelijk een medium hold en houdt je haar soepel. Door de medium hold wordt je haar ook niet zwaar en zakt het niet in.

Hoe gebruik je IVY Flexible spray als haarspray:

  • Gebruik op droog haar
  • Spray op ongeveer 15 cm afstand over het hele haar of op plekken waar jij meer stevigheid wil
  • Strijk wat losspringende haartjes glad, en voilà!

Tip! Spray wat IVY Flexible spray op je borstel en haal deze door je haar, zo pak je meteen de losse haren mee die op het eerste gezicht niet ziet.

3. Opfrissen

Door de fijne, zachte geur van IVY Flexible spray, is deze ook perfect als haarparfum te gebruiken. Maar wat is een haarparfum? Het verschil tussen een haarparfum en een gewone parfum is de hoeveelheid alcohol. Gewone parfum bevat meer alcohol dan een haarparfum. Alcohol droogt het haar namelijk uit. Wat ook fijn is aan een haarparfum is dat elke keer als je je haar beweegt, er een vleugje van de geur weer vrij komt. Zo geniet je de hele dag van een subtiele geur! De topnoot van IVY Flexible spray is bergamot, deze geur is sprankelend en fris. Ook zit er een subtiele geur van kokosnoot en sinaasappelbloesem in. Benieuwd naar alle ingrediënten? Bekijk ze hier.

Hoe gebruik je IVY Flexible spray als haarparfum:

  • Gebruik op droog haar
  • Spray een wolkje boven je hoofd of spray een wolkje en loop er door heen

Tip! De wasbeurt nog een dagje uitstellen? Laat je haar toch lekker fris ruiken door een beetje IVY Flexible spray te gebruiken als haarparfum.

IVY Flexible facts

IVY werkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Zo is onze Flexible spray:

  • Vrij van siliconen
  • Vrij van parabenen
  • 100% vegan

Net als onze andere producten, bevat IVY Flexible spray lijnzaadolie, dit ingrediënt herstelt en beschermt je haar, dat is echt mooi.

socialmedia