Header hoe krijg je volume in je haar

Hoe krijg je volume in je haar

Houd jij van volume in je haar, maar vind je het soms lastig om de juiste producten daarvoor te vinden? Wij helpen je graag bij het vinden van de ultieme haarroutine voor extra volume in jouw lokken.

Hoe creëer je volume in je haar?

In ons assortiment hebben we diverse producten die voor versteviging en volume in het haar zorgen. Maar hoe creëer je nu precies wat extra volume in je lokken? Onze IVY Experts vertellen je graag hoe je meer volume in je haar krijgt:

1. Begin met een goede shampoo. IVY Volume shampoo reinigt intensief en maakt het haar stroever waardoor het direct extra body en volume aan je lokken geeft.

2. Gebruik geen verzwarende haarverzorgingsproducten, maar kies voor producten die je haar extra body en versteviging geven

3. Gebruik de juiste stylingsproducten om wat extra volume in je haar te creëren. Ben je benieuwd wat de producten van IVY precies doen voor wat extra volume? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

IVY Tip: föhn je haren terwijl je jouw hoofd ondersteboven houdt voor wat extra volume en ga er losjes met je vingertoppen door.

IVY Volume shampoo

Volume begint bij het wassen van het haar. Wanneer je een shampoo gebruikt die het haar verzwaard wordt het creëren van volume lastig. IVY Volume shampoo is speciaal ontwikkeld om het haar wat steviger te laten aanvoelen en te zorgen voor een luchtig gevoel. De shampoo reinigt het haar intensief zonder het haar uit te drogen. IVY Volume shampoo heeft een frisse geur van oceaan met een hint van bloemen en fruit.

Hoe krijg je volume in je haar IVY Volume shampoo
Hoe krijg je volume in je haar IVY Salt spray

IVY Salt spray

IVY Salt spray is één van onze stylings producten die ultiem volume aan je haar geeft. Het is een product die je op handdoekdroog haar aan kan brengen. Om de meeste stevigheid te geven aan jouw lokken is het van belang om de salt spray vooral op de aanzet aan te brengen. Om de salt spray extra te activeren kan je een föhn gebruiken, daarnaast worden jouw lokken beschermd door de hittebeschermers in deze zeezoutspray. IVY Salt spray geeft je het gevoel dat je een dagje aan zee bent geweest. Door het zeezout in de spray geniet je van een vakantie gevoel, maar dan het hele jaar door.

IVY Flexible spray

IVY Flexible spray is het soepelere zusje van IVY Salt spray. Het kan ook op dezelfde manier worden gebruikt, maar de spray kan ook op droog haar worden gebruikt om je lokken te fixeren. IVY Flexible spray geeft een soepel resultaat met medium stevigheid zonder hard te worden. De spray is ook zeer geschikt voor lang haar, omdat er onder andere hitte bescherming in de spray is verwerkt. Wanneer je bijvoorbeeld met een stylingstool aan de slag gaat geeft de flexibele spray bescherming én versteviging aan jouw lokken. De spray bevat ook een heerlijke geur van bergamot en kokosnoot. Door de heerlijke geur is IVY Flexible spray ook perfect te gebruiken als haarparfum.

Hoe krijg je volume in je haar IVY Flexible spray

Volumepoeder - IVY Dust

De volumepoeder van IVY Dust geeft je lokken direct een volumeboost. IVY Dust is aan te brengen op de aanzet, in droog haar. Het is een volumepoeder die veel stevigheid en textuur geeft aan jouw lokken. De IVY Dust geeft een mat effect met daarbij ingrediënten die het vettige laagje absorberen aan de aanzet van het haar. IVY Dust heeft een applicator met kwast, waardoor de poeder makkelijk te verdelen is in het haar. Uit duurzame overwegingen hebben we ook een IVY Dust refill in ons assortiment, zodat je de applicator gewoon kan bijvullen. Samen gaan we voor minder afval en een groenere planeet.

Hoe krijg je volume in je haar Volumepoeder IVY Dust
Hoe krijg je volume in je haar IVY Dry wax

Spray volume in je haar met IVY Dry wax

Met IVY Dry wax geef je het haar een luchtig gevoel zonder het haar te verzwaren. Het is een droge wax die meer structuur geeft om het haar perfect in model te kneden. Het product wordt niet hard, waardoor je de hele dag door je haar opnieuw kan schudden en kneden voor een volume boost. Voor een extra nonchalant effect spray je IVY Dry wax tussen de lagen van je haar, waardoor het product extra goed wordt verdeeld en luchtig aanvoelt.

Creëer eenvoudig wat extra volume in je haar

IVY Volume assortiment

IVY Volume set
IVY Volume set

45,-

| 300ml

IVY Salt
IVY Salt

27,75

| 200ml

IVY Salt
IVY Salt

27,75

| 200ml

IVY Dust
IVY Dust

29,50

| 3ml

IVY Dry wax
IVY Dry wax

30,50

| 150ml

arrow
arrow
socialmedia