IVY blog duurzaam
Mooi

De beste verzorging voor je haar in de zomer

Zon, zee zomer: Het is bijna vakantietijd! Nu zal deze er wat anders uitzien dan we gewend zijn. Misschien dat je dit jaar in Nederland blijft in plaats van dat je afreist naar Frankrijk. Maar met de zonnige lente in het achterhoofd, ziet de zomer er veelbelovend uit. Ook in Nederland kan je hét vakantiegevoel creëren. Geen Costa del Sol, maar wel een prachtige Noordzee plus strand. Ook onze steden zijn perfect voor een dagje of nachtje weg. En voor een echt eilandgevoel hoef je niet naar Ibiza, een paar dagen naar Schiermonnikoog is ook heerlijk! Maar hoe verzorg je je haar in de zomer en zorg je ervoor dat het glanzend, gezond en mooi blijft? Lees het verder in ons blog!

Ontdek onze producten hier!

Bescherm je haar

Wat niet verandert dit jaar is de verzorging voor je haar die het in de zomer nodig heeft. In de zomer ben je meer buiten door het heerlijke weer. Helaas zijn de zomerse temperaturen niet altijd even prettig voor je haar en hoofdhuid. Denk bijvoorbeeld aan schadelijke uv-stralen, chloor- en zeewater en droge, hete lucht. Vaak weten we wel dat we onze huid moeten beschermen met zonnebrand, maar vergeten we ons haar.

Gelukkig zijn er veel manier om je haar te beschermen tegen deze invloeden. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Repair lijn. Deze producten zijn niet alleen geschikt voor beschadigd haar, maar ook voor lokken die juist wat meer bescherming nodig hebben in het zomerseizoen. De lijn bestaat uit Repair shampoo, Repair mask en Treats serum. Dit gouden trio beschermt, herstelt én verzorgt je haar in de zonnige zomermaanden. IVY Repair mask bevat een Uv-filter die je haar beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ook geeft het haar dat droog is geworden van zee- en chloorwater een heuse opfrisser. Je haar voelt na het gebruiken van de Repair producten weer heerlijk soepel en verzorgt aan.

Zomer cocktail

Om je haar een echte oppepper te geven, maak je een IVY Repair cocktail: was je haar eerst met IVY Repair shampoo en maak het handdoekdroog. Meng daarna twee druppels IVY Treats serum door vier pompjes IVY Repair mask, sluit je haar af met een handdoek en laat dit minstens 10 minuten inwerken. Creëer je eigen mini-spa en relax! Spoel uit en ta-da: gezonde, volumineuze lokken die tot wel 3x sterker en gezonder aanvoelen!

Blog18juni2

Verzorging voor elke dag

Geen tijd voor een IVY cocktail? Gebruik dan IVY Leave in spray. Deze handige spray geeft je haar in een handomdraai verzorging en bescherming zonder dat je het uit hoeft te spoelen. In de Leave in spray zitten ook Uv-filters die het haar beschermen tegen de invloeden van zonnestralen. Ook houdt het je haar soepel, zacht en makkelijker doorkambaar. Ideaal als voorbereiding op een dagje strand en zee!

Bescherm je hoofd!

Natuurlijk zijn er genoeg andere manieren om je hoofd en haar te beschermen deze zomer. Wat dacht je van een mooie sjaal in je haar of een hoedje. De opties zijn grenzeloos. Hoe bescherm jij je haar?

Tip!

Heb je als blondine last van een groene gloed na het zwemmen in chloorwater? Gebruik dan IVY Volume shampoo! Door het actieve ingrediënt braamazijn verdwijnt de groene gloed in een mum van tijd. Voor extra verzorging kan je hieraan ook een paar drupjes IVY Treats serum toevoegen.

Natuurlijke ingrediënten

Bij IVY Hair Care werken wij zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten die het beste resultaat geven met jouw haar. Want mooie producten bevatten mooie ingrediënten die geen opsmuk nodig hebben. Dat is #echtmooi.

socialmedia