Styled shoot Ivy Hair 18 met logo

Relatiegeschenken

Op zoek naar een echt mooi cadeau voor je personeel, klanten of relaties, waarmee je tegelijkertijd kiest voor duurzaam geschenk? Ontdek IVY cadeausets: producten met het mooiste resultaat voor jouw haar, gebundeld in een prachtige cadeauverpakking. Bedank je relaties of je team met een echt mooi cadeau.

Over IVY Hair Care

Alle producten zijn samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten, die voor een belangrijk deel van Nederlandse bodem komen. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de wereld en diens duurzaamheid en zijn het allereerste haarmerk met statiegeld op de lege verpakkingen. De ingeleverde verpakkingen recyclen wij weer tot nieuwe producten, zodat de cirkel weer rond is. En dat vinden wij nou echt mooi.

Over IVY Hair Care

  • 100% vegan
  • Van Nederlandse bodem
  • Statiegeld op alle verpakkingen
  • Parabenen en siliconenvrij
  • Recyclebaar

Iets is alleen mooi als het echt is

Producten met het mooiste resultaat voor jouw haar, gebundeld in IVY Sets. Bij IVY creëren wij producten voor elke gelegenheid en elk haartype, zo is er voor elke haarwens een geschikte cadeauset. Alle sets worden verpakt in een prachtige cadeauverpakkingen, die echt mooi zijn om te geven en om te ontvangen.


FSC papier

Onze cadeauverpakkingen zijn gemaakt van FSC papier. Dit is een internationaal keurmerk voor papier en stelt strenge eisen aan duurzaam bosbeheer en sociale gelijkheid, gesteund door overheden, milieuorganisaties en bedrijven. Zo weten we zeker dat ons papier op een verantwoorde manier verkregen wordt.

Styled shoot Ivy Hair 19
IVY Kaars

Echt mooi, daar houden we van.

Mooi haar doet iets speciaals. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug en nét dat beetje extra zelfvertrouwen. IVY Hair Care doet wat het belooft. En die belofte die we alleen als we zeker weten dat we ‘m kunnen nakomen.

Meer informatie?
Wil jij graag onze brochure opvragen of een persoonlijk voorstel ontvangen? Wij denken graag met je mee!

Neem contact op met:
Rosa Geven
rosa@ivyhaircare.nl

IVY Hair Care
Achter de Broederen 11
7411 PS DEVENTER
Tel: 0570 717125

socialmedia