IVY blog treats
Mooi

Winter dilemma: hoe verzorg ik mijn haar deze maanden?

In januari lijkt het erop dat 'huidtips voor de winter’ de meeste zoekresultaten ooit geeft. Dat is natuurlijk geweldig, maar we willen je aandacht vooral even vestigen op een minstens net zo belangrijke zaak bij koud weer: je haar.

Want ook je lokken hebben wat extra liefde nodig wanneer de temperaturen dalen. Van droogheid en beschadiging tot gespleten haarpunten, dit is hoe je haar weer herstelt met hulp van onze IVY Hair Care producten.

Breng je lokken weer in topconditie

Goede haarverzorging is key, het hele jaar door maar de wintermaanden is het helemaal van belang om extra aandacht aan je haar te besteden. Regen vervolgens kou en dan de verwarming weer hoog aan, dat vind je haar niet altijd even fijn. Tijd om je lokken in de watten te leggen dus. Met IVY Repair mask herstel je droog of beschadigd haar en breng jij je lokken weer in topconditie. Het voedende masker is geschikt voor droog tot zeer poreus haar dat een serieuze opkikker kan gebruiken.

Tijd voor een boost

Heeft je haar een echte boost nodig? Dan is IVY Treats serum precies wat je zoekt. Dit serum dringt diep door in het haar en zorgt voor ongekende verzorging. Het maakt je haar tot wel 3x sterker, geeft volume, herstelt, en verzorgt je haar op diep niveau. Gebruik IVY Treats serum altijd in combinatie met een IVY shampoo of mask. Daarnaast werkt IVY Hair Care met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Dat is pas echt mooi.

IVY blog 5

Cocktail hour

Wil je je haar echt verwennen? Maak dan een power cocktail door het IVY Repair mask te mengen met 2 druppels IVY Treats serum en aan te brengen op handdoekdroog haar. Vervolgens kam je je haar goed door en sluit je af met een handdoek. Laat deze cocktail 10 minuten inwerken, uitspoelen en tada(!) daar komt een bos weelderige lokken tevoorschijn.

socialmedia