Header volume
Mooi

Volume in je haar!

We zijn dagelijks met ons haar bezig. Maar hoe krijg je nou eenvoudig volume in je haar? Het is belangrijk om je haar met de juiste producten te verzorgen. We hebben zoveel mogelijk tips voor je op een rijtje gezet zodat jij je haar niet hoeft te gaan touperen!

IVY Volume shampoo

Laten we beginnen bij het begin: het kiezen van de juiste shampoo. Wil je meer volume in je haar? Kies dan voor IVY Volume shampoo. Deze shampoo reinigt het haar intensief, dit maakt je haar stroever waardoor zelfs fijn en futloos haar weer vol volume zit. Hierdoor zal je haar bovenop minder zwaar worden en dus meer volume creëren.

IVY Foam

Na het wassen met de juiste shampoo versterk je de volume nog meer door IVY Foam in je haar aan te brengen. Deze schuimversteviging beschermt je haar tegen de hitte van stylingtools zonder het te verzwaren.

IVY Dry wax

Voor een perfect gestylde look vol volume ga je voor de IVY Dry wax. Deze droge spray beschermt je lokken tegen vocht zodat je haar niet wordt verzwaart en geeft je coupe direct veel volume. Door de IVY Dry wax is je haar gemakkelijk de hele dag op te schudden en te restylen.

IVY Dry wax
IVY Dry wax

IVY Dust

IVY Dust is een volumepoeder die je haar stroever maakt en je lokken meer volume en body geeft. Breng de volumepoeder aan op droog haar met behulp van de kwast. Gebruik het op je aanzet voor meer volume en op de lengtes en punten voor meer textuur. Wrijf nog goed met de vingertoppen over de aanzet om het goed te verspreiden en voilà: een coupe vol volume die de hele dag blijft zitten!

IVY Salt

Creëer met de IVY Salt de perfecte messy look. Deze spray geeft je in een handomdraai meer stevigheid, volume en textuur. Gebruik het op handdoek droog haar en föhn het omhoog om zo het meest volumineuze effect te krijgen.

socialmedia