Haarroutine
Mooi

Vier het voorjaar met IVY!

Nu de lente weer is begonnen veranderen de weersomstandigheden. De eerste bloesem staat weer in bloei en de temperatuur voelt zachter aan. Deze veranderende weersomstandigheden hebben invloed op de behoeftes van jouw haar. Heb jij zin om het voorjaar fris te starten met een nieuwe haarroutine? Stel jouw ultieme haarroutine samen en ontvang altijd je derde product cadeau!

Een frisse start van je haarroutine

Heb jij behoefte aan een nieuwe routine tijdens het voorjaar? Of je nu energie krijgt van een luchtig gevoel in je lokken met IVY Volume shampoo of liever voor kleurbescherming gaat met IVY Color shampoo, een goede basis in jouw haarroutine is belangrijk voor een frisse start. Door jouw haarroutine te beginnen met een goede basis kan je daarna variëren met verschillende verzorging- en stylingsproducten om jouw haarwens te vervullen. IVY Hair Care biedt negen verschillende shampoo's aan die doen wat ze beloven. Onze shampoos zijn ook verkrijgbaar in IVY Literverpakkingen.

Ontdek IVY shampoo's
IVY Calming shampoo
Een frisse start van je haarroutine

IVY Shampoo's

IVY Leave-in spray: voorjaarsfavoriet van IVY!

IVY Leave-in spray is een échte voorjaarsfavoriet! Met deze spray geef je je lokken een verzorgende behandeling met een luchtig gevoel in je lokken. Breng de IVY Leave-in spray aan op handdoekdroog haar na het wassen, om het haar gemakkelijk doorkambaar te maken. Bovendien kun je het product ook gebruiken op droog haar om je lokken dagelijks te verzorgen en te beschermen. IVY Leave-in spray bevat tevens een UV-filter, wat zorgt voor bescherming wanneer de voorjaarszon weer krachtig begint te schijnen. Kortom, een echte favoriet voor het voorjaar!

Ontdek IVY Leave-in spray
IVY Leave in spray
Geef jouw lokken een beetje extra liefde tijdens het voorjaar.

IVY Verzorging

Flexible spray

IVY Flexible spray: Stylingsfavoriet van het voorjaar!

IVY Flexibele spray is een échte alleskunner! Zo kan je het haar preppen, afstylen en opfrissen met de spray. Ook bevat IVY Flexible spray hitte beschermers die het haar beschermen tegen de warmte van de föhn en andere stylingstools. Gebruik het product in handdoekdroog haar om het haar te verstevigen en te beschermen. Wanneer je het product gebruikt in droog haar zorgt de spray voor fixatie en een heerlijk frisse geur. IVY Flexible spray geeft een resultaat met medium stevigheid zonder dat het haar hard of zwaar aanvoelt. Perfect voor een luchtig gevoel in je lokken tijdens dit seizoen.

Ontdek IVY Flexible spray

Breng jouw lokken in model

Ontdek continu vernieuwende mogelijkheden met de stylingsproducten van IVY. De hoogwaardige producten van IVY zijn geschikt voor iedere gelegenheid en elk haartype, waardoor je jouw gewenste resultaat bereikt. Een nieuw seizoen geeft je nieuwe energie waarbij je jouw lokken eens vernieuwend wil stylen. Door de juiste stylingsproducten toe te voegen aan jouw haarroutine zorg je ervoor dat je de gehele dag kan genieten van jouw nieuwe voorjaarscoupe. Bijvoorbeeld door IVY Salt spray toe te voegen aan je routine ervaar je direct een geniet je langdurige houdbaarheid met een nonchalant resultaat. Ben je meer opzoek naar een soepel effect met de optie om opnieuw te stylen, kies dan voor IVY Dry wax.


Ervaar een vernieuwde, frisse haarroutine en ontvang altijd je derde product cadeau.

IVY Styling
De perfecte stylingsproducten voor het voorjaar.

IVY Styling

IVY Mud

26,75

| 125ml

IVY Paste

26,75

| 125ml

IVY Salt

27,75

| 200ml

IVY Fiber

26,75

| 125ml

IVY Spray

29,75

| 300ml

IVY Spray strong

29,75

| 300ml

IVY Foam strong

29,75

| 300ml

IVY Foam

29,75

| 300ml

IVY Dry wax

30,50

| 150ml

IVY Dust

29,50

| 2,5g

IVY Rough clay

28,25

| 125ml

IVY Salt

27,75

| 200ml

IVY Gel strong

26,75

| 125ml

IVY Oil

29,75

| 50ml

IVY Curl cream

29,-

| 200ml

arrow
arrow
socialmedia