IVY salt 2
Mooi
Duurzaam

Een beachy look op vakantie

De zomervakantie staat voor de deur en misschien ga jij ook wel op reis. Of je nu in het vliegtuig stapt naar Griekenland, in de auto naar Frankrijk of je zomervakantie doorbrengt in eigen land, jouw vakantielook is écht compleet met een mooie coupe. Dus breng je voor vertrek nog even een bezoekje aan je kapper voor een zomers kapsel én… gooi je een flesje IVY Salt in je koffer.

Beachy lokken in een handomdraai

Op vakantie lig je geregeld aan het strand of neem je een duik in het zwembad. Heerlijk natuurlijk, maar na zo’n strand- of zwembad dag zit je haar vol met zout of chloor. Perfect voor die beachy look, maar niet écht goed voor je lokken. Daarnaast moet je ook nog eens eerst de hele dag aan het strand of zwembad doorbrengen, en daar heb jij lang niet iedere dag tijd voor. Zelfs niet op vakantie. Gelukkig geef je jouw lokken de look van een hele dag strand, maar dan gewoon binnen een paar minuten.

Met IVY Salt creëer je in een handomdraai een stoere, wilde beach look. Deze spray zorgt voor meer volume en structuur en geeft dat gewilde messy effect. IVY Salt accentueert natuurlijke krullen of slag, maar is ook ideaal om fijn haar extra volume en stevigheid te geven. De spray maakt je haar stugger, waardoor het stroever aanvoelt en minder snel inzakt. Een dagje strand uit een flesje.

IVY blond haar

Hoe gebruik je IVY Salt?

IVY Salt werkt het beste als je het aanbrengt op handdoekdroog of droog haar. Schud je lokken even lekker op, spray IVY Salt op de lengtes en op de haaraanzet en style je haar verder zoals je het wilt. Voor extra volume hang je tijdens het föhnen van je haar even op de kop. Ziet er misschien een beetje gek uit, maar het werkt wel! Na het stylen zul je merken dat je haar stroever aanvoelt en daardoor meer volume heeft én behoudt.

IVY afvalbox

Flesje leeg? Lever ‘m in!

Op elke IVY verpakking zit statiegeld. Dus ook op jouw flesje IVY Salt. Heb je 4 lege, schone IVY verpakkingen opgespaard, dan kun je deze naar een gratis antwoordnummer sturen. Daarbij vul je een kaartje in met je gegevens en mailadres. Zodra wij jouw lege verpakkingen hebben ontvangen, ontvang jij van ons per mail een unieke code ter waarde van €2,50. Deze code kun je vervolgens verzilveren bij je volgende bestelling. Hierbij ontvang je direct korting op de aanschaf van een nieuw IVY product.

Niet zomaar in een Franse of Griekse prullenbak gooien dus, die lege verpakking, maar gewoon mee terug nemen naar Nederland!

socialmedia