Header Blog terug in balans met IVY

Terug in balans met IVY

Terug naar de basisrituelen in het leven. De vakantieperiode komt ten einde en we gaan weer terug naar onze oude vertrouwde rituelen. Verandering geeft sneller onrust, maar wanneer jouw basis goed in balans is voelt dat vertrouwd. Bij IVY hebben we een aantal mooie product combinaties die de perfecte basis vormen voor jouw dagelijkse haarroutine.

IVY Repair Ritueel

Na de zomer kunnen jouw lokken beschadigd zijn door de invloeden van buitenaf. IVY Repair ritueel herstelt en beschermt jouw lokken. Door de krachten in een ritueel te bundelen ervaar je optimaal resultaat. Door de tarweproteïnes in IVY Repair ritueel geef je jouw lokken een natuurlijke, verzorgde boost. Zo geniet jij weer van gezonde en stralende lokken.

Ontdek IVY Repair ritueel
Afbeelding terug in balans met IVY het IVY Repair ritueel
Afbeelding terug in balans met IVY het IVY Calming ritueel

IVY Calming Ritueel

Breng je hoofdhuid terug in balans met IVY Calming ritueel. Wanneer je wel eens een gevoelige of geïriteerde hoofdhuid ervaart dan kan dat vervelend zijn en is het soms lastig om de juiste producten te vinden. Bij IVY willen we je daarbij helpen en hebben we het IVY Calming ritueel samengesteld. De ingrediënten reinigen het haar op een milde wijze en werken kalmerend voor je hoofdhuid.

Ontdek IVY Calming ritueel

IVY Leave-in spray

Heb je niet altijd tijd om een haarmasker te laten intrekken en wil je jouw lokken toch een dagelijkse boost geven? Dan hebben we bij IVY een echt mooie oplossing voor jou! IVY Leave-in spray maakt je haar makkelijk kambaar, verzwaart niet en geeft je haar glans en volume. Dankzij het UV-filter worden je lokken extra goed beschermd tegen invloeden van de zon.

Ontdek IVY Leave-in spray
Afbeelding IVY Leave in spray blog terug in balans met IVY
Afbeelding IVY Expert team blog terug in balans met IVY

Persoonlijk haaradvies

Mooi haar doet iets speciaals en dat gevoel willen wij graag met je delen. Bij IVY creëren wij producten voor elke gelegenheid en elk haartype die de perfecte basis vormen voor jouw dagelijkse haarroutine. We geven je graag een persoonlijk advies om jouw perfecte basis samen te stellen.

Wil jij graag persoonlijk advies van ons IVY Expert team? Stuur dan een mailtje met jouw haarvraag naar: info@ivyhaircare.nl.

Of bel ons via: 0570 717125, we geven je graag persoonlijk advies! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Persoonlijk haaradvies
socialmedia