IV Ydrywaxblog
Mooi

Stylingsproducten voor de feestdagen!

Tijdens de feestdagen willen we soms net wat meer uitpakken met ons kapsel. Wij helpen jou graag met het creëren van de mooiste coupes en geven je graag advies, bijvoorbeeld bij het vinden van de juiste stylingsproducten! In deze blog geven we je tips en tricks over hoe jij met onze stylingsproducten de mooiste kapsels maakt tijdens de feestdagen!

Ontdek onze stylingsproducten

IVY Foam

IVY Foam is perfect om volume en stevigheid aan te brengen in je coupe. Breng voor je begint met stylen IVY Foam aan op je haar. Deze verstevigende mouse beschermt jouw haar tegen de hitte van de föhn, maar zal je haar niet verzwaren. Met IVY Foam behoudt jij langer het gewenste model. Tip! IVY Foam is perfect om je krullen te stylen. Met de Foam breng jij definitie aan en zullen jouw krullen de hele avond in model blijven!

IVY Dry wax

IVY Dry wax wordt jouw redder in nood tijdens de feestdagen! Deze droge spray wax maakt je haar stugger en creëert meer volume in je haar. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om je haar op te steken met meer volume in je haar. Tip: ook voor een nonchalante look is de IVY Dry wax ideaal. Deze geeft het haar net wat meer definitie waardoor je lokken er gestijld uit zien.

Blogfeestdagenstylingtips

IVY Spray

Houd jouw gestijlde coupe de hele dag in model met onze IVY Spray. Deze spray geeft je de juiste stevigheid na het stylen van je haar. Ook beschermt het tegen vocht en geeft het je haar een mooie glans. De IVY Spray hebben we ook in een 150 ml verpakking. Deze is ideaal om mee te nemen als je onderweg bent.

Fotoblogsaltnieuw

IVY Salt

Met IVY Salt creëer jij de mooiste krullen! Natuurlijke slag en krul worden nog mooier, maar ook met stijl haar zet je met de IVY Salt de krul goed in je haar. Deze spray geeft je haar meer stevigheid en volume. Spray, voor je je haar gaat krullen met een krul- of stijltang, IVY Salt over je gehele haar. Je zal merken dat je haar hierdoor wat stugger wordt, de stijltang heeft hierdoor meer grip op je haar. Daardoor is je haar ook beter te stylen! Ook blijft je haar door de stuggere structuur langer in model.

IVY Dust

Tijdens de feestdagen is onze IVY Dust een echte musthave! Breng de volumepoeder aan op je aanzet voor meer volume en op de lengtes en punten voor meer textuur. Het is super handig om aan te brengen en maakt jouw feest coupe helemaal af met meer volume. De volumepoeder werkt ook als alternatief voor droogshampoo, de poeder absorbeert vet aan de aanzet, hierdoor kan je een dagje langer genieten van je look. Ook een super tof cadeau om weg te geven!

IVY Rough clay

De echte finishing touch creëer jij met IVY Rough clay. Deze matte, stevige klei zorgt ervoor dat jouw coupe de hele dag gestyld blijft. Het geeft je haar meer volume en textuur. Ook is het makkelijk te re-stylen. Zo zit jij te schitteren aan tafel tijdens de feestdagen.

IVY Gel strong geschikt voor curly girl methode

IVY Gel strong

Op zoek naar een product dat jouw haar de hele dag in model houdt, zonder het te re-stylen? Kies dan voor de IVY Gel strong. Deze geeft je de juiste stevigheid zodat je er verder niks meer aan hoeft te doen.

socialmedia