Blogbeachcleanup
Duurzaam

IVY Beach Clean Up

Wij werken graag mee aan een mooiere wereld en geloven dat alle kleine acties bijdragen aan een groter geheel. Want als niemand wat doet, dan verandert er niets. Daarom proberen wij zo vaak mogelijk de handen uit de mouwen te steken en te helpen waar nodig.

IJssel

Zo zijn wij dit jaar begonnen met de IVY Beach Clean Up. Elke editie ruimen wij de omgeving van een rivier, zee of meer op. De eerste editie vindt plaats in onze thuisstad: Deventer.

De IJssel is een prachtige en belangrijke rivier die dwars door onze stad heen stroomt. Niet alleen geeft het een adembenemend gezicht aan onze stad, maar zeker ook door zijn verbinding met de Rijn en het IJsselmeer is deze rivier een belangrijke schakel in het Nederlandse waterlandschap.

Beachcleanupdeventer
IVY Collegas

Samenwerken

Iedereen van Team IVY, van haarstylist tot data analist, stak 21 april de handen uit de mouwen en ruimde langs de stranden van de IJssel rommel op. Plastic dat we kunnen recyclen laten we recyclen door onze partner Morssinkhof. Zo weten we dat het plastic goed terecht komt. Want niet alleen, maar samen werken we toe naar een mooiere wereld. Stapje voor stapje, strand voor strand.

Lopend project

Waar en wanneer we kunnen willen we graag helpen, daarom blijft dit een lopend project van IVY. Maar wist je dat er ook genoeg initiatieven bij jou in de buurt zijn om je steentje bij te dragen? Informeer bij je gemeente of zet zelf een actie op touw. Zo dragen we allemaal bij aan een mooiere wereld. En dat is echt mooi.

socialmedia