Blogrecycleupdate2
Duurzaam

Recyle update: Ingeleverde IVY verpakkingen!

Het is al een tijd geleden dat wij een update hebben gegeven over ons recycle proces. Maar jullie en wijzelf hebben de afgelopen zes maanden niet stil gezeten! Nieuwsgierig naar hoeveel verpakkingen er in zijn geleverd of benieuwd hoe jij mee kan helpen aan ons circulaire recycle proces? Lees dan snel verder!

In het verleden hebben wij gedeeld dat we in 1 jaar tijd al ruim 1400 kilogram aan verpakkingen hebben gerecycled. Maar wat is er vanaf die tijd aan recycling gebeurd? Vanaf januari 2020 hebben wij samen met jullie 400 kilogram aan lege verpakkingen ingeleverd! Dat zijn ongeveer 8000 lege verpakkingen. Dat is natuurlijk een fantastisch aantal. En zonder jullie hulp was dit niet gelukt.

Van deze 8000 lege verpakkingen is 300 kilogram granulaat gemaakt. Van de granulaat kunnen wij nieuwe literverpakkingen laten maken. Zo is de cirkel weer rond.

Hoe help ik mee IVY verpakkingen te recyclen?

Door het inleveren van lege verpakkingen draag jij bij aan ons recycleproces en schiet je er zelf ook nog wat mee op. Hoe en wat lees je hieronder:

  • Stuur je lege verpakkingen op naar ons gratis antwoordnummer
    Heb je vier lege IVY verpakkingen, dan mag je deze gratis naar ons opsturen in de verzenddoos. In ruil voor jouw lege verpakkingen, geven wij jou €2,50 cadeau op een nieuwe bestelling in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de lege verpakkingen bij Sallcon terecht komen. Vanuit hier worden de verpakkingen gesorteerd door Jacqueline. Vanuit Sallcon worden ze vervoerd naar Morssinkhof Heerenveen, daar wordt van de verpakkingen granulaat gemaakt, van dit granulaat kunnen wij nieuwe literverpakkingen maken. Zo is de cirkel van onze verpakkingen weer rond! Het gratis antwoordnummer vind je hier.
Blogrecycleupdate3
IVY Statiegeld

  • Breng je lege verpakkingen naar een van onze 110 inleverpunten
    Heb je nog niet zo veel lege verpakkingen, bijvoorbeeld alleen een lege verpakking van de IVY Silver shampoo, maar wil je toch wat inleveren? Dan kan je ook in een van de salons van AMI Kappers terecht. Met meer dan 110 salons verspreid door het hele land is er altijd een inleverpunt bij jou in de buurt. Bij AMI Kappers krijg je €0,50 euro korting per ingeleverde verpakking. Deze korting kan je inzetten als korting op een nieuw IVY product of op een behandeling in de salon. Vanuit de salons worden de lege verpakkingen verstuurd naar Sallcon. De rest is geschiedenis.

Bedankt!

Samen zijn wij goed bezig, en daarom zeggen wij: bedankt. Bedankt voor het inleveren van oude verpakkingen, bedankt voor het kiezen van recyclen boven weggooien. Alleen samen kunnen we het doen, op weg naar een mooiere wereld!

Heb jij nog vragen, tips of wil je gewoon wat met ons delen? Mail dan naar info@ivyhaircare.nl of stuur ons een DM via Instagram.

socialmedia