IVY December 030 bewerkt
Duurzaam

Recycle jij met ons mee?

In 2013 startte een klein team met een ongekende passie voor het kappersvak en duurzaamheid met maar één doel: haarproducten ontwikkelen met het mooiste resultaat voor jouw haar. Een goed product geeft je namelijk elke dag dat frisse mooi gevoel, ook als je laatste knip of kleur behandeling al een tijdje geleden was.

Mooi haar – professionele producten - duurzaamheid

Bij IVY staat echt mooi haar, professionele producten die doen wat ze beloven en duurzaamheid voorop. Deze waarden hadden we al toen we in 2013 startte en deze waarden vormen nog steeds de basis van ons duurzame haarmerk. Zo besloten wij 10 jaar geleden al om onze verpakkingen te recyclen en te startten met ons unieke statiegeldconcept.

Lever je unieke IVY flacon in voor statiegeld

Jouw IVY flacons zijn namelijk geld waard! Bewaar je lege IVY flacon wanneer jouw favoriete IVY product op is en stuur deze op naar ons gratis antwoordnummer of lever deze in bij één van de salons waar IVY Hair Care verkrijgbaar is. Op elke IVY flacon zit namelijk 0,50 cent statiegeld en wanneer jij vier lege flacons naar ons opstuurt ontvang je 2,50 statiegeld.

IVY December 124 bewerkt klein

Begin het jaar goed met IVY!

Bij IVY willen we het jaar goed beginnen en het recyclen van onze verpakkingen extra stimuleren. Ontvang daarom in januari en februari 2023 geen €2,50 maar tijdelijk €5,00 voor je 4 ingeleverde IVY verpakkingen. Zo bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

IVY December 026 bewerkt

Gratis antwoordnummer

Stuur jouw 4 lege IVY flacons in de originele verzenddoos naar ons gratis antwoordnummer:
IVY Hair Care
Antwoordnummer 481
7400 VB Deventer

Stuur je e-mail adres in het pakket mee en wanneer wij de 4 lege verpakkingen hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail met een persoonlijke kortingscode. Deze code is een half jaar geldig en kan verzilverd worden in onze webshop.

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst

Nadat jij onze unieke verpakkingen naar ons hebt opgestuurd, worden deze vervolgens gesorteerd door Fijnder, een werkleerbedrijf, die zich proactief inzet voor een zo optimaal mogelijke deelname van alle inwoners aan de samenleving. Het sorteren van de flacons wordt namelijk uitgevoerd door goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers met een fysieke of mentale beperking. Na het sorteren van de flacons worden deze verwerkt in Heerenveen tot granulaatkorrels waarvan wij onze IVY literverpakkingen maken. Zo is de cirkel weer rond.

Recycle jij met ons mee?

socialmedia