Proffesionele haarverzorging bij je thuis
Professioneel

Professionele haarverzorging bij je thuis

Wat is er nu fijner dan genieten van salon kwaliteit producten, maar dan in jouw eigen vertrouwde thuis omgeving. Met de producten van IVY haal je salonkwaliteit producten in huis die jouw lokken herstellen, beschermen en stylen. Personaliseer eenvoudig jouw haarroutine om jouw specifieke wensen en behoeften te vervullen. Ontdek in deze blog hoe jij kan genieten van een ultiem selfcare moment.

Professionele haarproducten bij je thuis

IVY biedt professionele haarverzorging- en stylingsproducten aan voor bij jouw thuis. Bij IVY vinden wij het erg belangrijk dat haar producten doen wat ze beloven, zodat jij zorgeloos kan genieten van echt mooie lokken. Daarbij zorgen we voor een optimale samenwerking met professionals uit het vak. De producten van IVY worden ontwikkeld en getest door IVY experts die de kwaliteit waarborgen en zorgen voor nieuwe innovatieve ideeën. Door de korte lijntjes met onze professionals zorgen we ervoor dat jij kan genieten van kwalitatief hoge producten bij jouw thuis. Wil jij graag persoonlijk advies van ons IVY Expert team? Neem dan contact met ons op!

Ontvang persoonlijk haaradvies
Haarverzorging

IVY Rituelen bij je thuis

Door producten met elkaar te laten samenwerken ervaar jij het mooiste resultaat. IVY helpt je met het maken van de juiste keuze op het gebied van productcombinaties voor jouw haarwens, daarom zijn IVY Rituelen samengesteld.

 • IVY Repair ritueel
  IVY Repair ritueel geeft een intense verzorgingsboost aan jouw lokken waarbij je lokken herstellen en beschermd worden tegen de invloeden van buitenaf.
 • IVY Calming ritueel
  IVY Calming ritueel bevat het ingrediënt cranberry, deze zorgt voor een kalmerend effect op de hoofdhuid. Daarnaast stimuleert dit ingrediënt het herstel van jouw hoofdhuid.
 • IVY Curl ritueel
  IVY Curl ritueel is CG-friendly. Dit betekent dat het ritueel het krullende haar verzorgd zonder sulfaten en/of uitdrogende alcohol. IVY Curl ritueel zorgt voor een luchtig gevoel in je krullen met een gebundeld effect.
 • IVY Color ritueel
  IVY Color ritueel is samengesteld voor ultiem kleurbehoud door het kleurbeschermingscomplex die in dit ritueel is verwerkt. Zo geniet je nog langer van je nieuwe haarkleur bij je thuis.

Door een IVY Ritueel bij je thuis te creëren ervaar je zijdezachte lokken alsof je net bij de kapper vandaan komt.

Ontdek jouw favoriete IVY Ritueel

IVY Rituelen

IVY Calming ritueel

57,-

| 300ml + 200ml + 50ml

IVY Repair Ritueel

56,50

| 300ml + 200ml + 50ml

IVY Curl ritueel

57,-

| 300ml + 200ml + 200ml

IVY Color ritueel

56,-

| 300ml + 200ml + 50ml

arrow
arrow

Selfcare tips

 • Zorg goed voor je lichaam en je lokken
 • Steek een geurkaars aan voor een aangename en fijne sfeer
 • Zorg voor een comfortabele outfit waar je in kan ontspannen
 • Zet een ontspannen muziekje op om je gedachten te verzetten
 • Focus op een rustige ademhaling
Haarverzorging bij je thuis

Haircare is selfcare

Een selfcare moment met haarproducten biedt niet alleen de mogelijkheid om je haar te verzorgen, maar ook om bewust tijd te nemen voor jezelf. Door aandacht te besteden aan je haar met hoogwaardige producten, geef je jezelf een moment van ontspanning cadeau. Deze momenten helpen niet alleen om je haar te verbeteren, maar ook om stress te verminderen en je mentale welzijn te verbeteren. Bovendien kan het gebruik van professionele haarproducten bijdragen aan het oplossen van specifieke haar haarproblemen, zodat jij op dagelijkse basis kan genieten van stralende lokken. Kortom, een selfcare moment met haarproducten is een investering in zowel je uiterlijke als innerlijke welzijn. Gebruik de IVY Selfcare tips om ultiem te genieten van stralende lokken bij je thuis.

socialmedia