ZW1
Professioneel

Onze basis: Ambacht en passie

Naast dat wij een mooiere wereld willen voor jou, onszelf en een volgende generatie, maken wij producten die het beste resultaat behalen voor jouw haar. Want daar zijn wij goed in. Maar waar komt die liefde voor goede producten vandaan? Het antwoord is simpel: ambacht en passie.

Het kappersvak is ambacht

In 2013 begonnen wij met een doel: producten maken die goed zijn voor jouw haar en voor de wereld. Een groep haarstylisten, met jarenlange ervaring in het kappersvak, hielp ons mee met het ontwikkelen van producten die precies goed zijn voor jouw haar.

Als haarstylist ben je elke dag bezig met het verzorgen en stylen van het haar van jouw klant. Door die ervaring wisten wij precies wat elk type haar en persoon nodig heeft voor het beste resultaat. Die kennis pasten we toe in onze producten. Zo weten we dat violetpigmenten blonde haren zo lang mogelijk assig houden, droog haar extra verzorging nodig heeft in de vorm van plantaardige keratine en dat gekleurd haar de mildste shampoo nodig heeft om zo lang mogelijk stralend te blijven.

Ambacht23

IVY productontwikkeling

Met die kennis op zak begon IVY Hair Care. Nu bijna 10 jaar later, werken wij nog steeds vanuit die gedachte: Samen met mensen die weten wat ze doen het mooiste resultaat behalen voor jouw haar.

In die 10 jaar tijd is het ontwikkelproces nooit gestopt. Altijd kan er wat beter of moet er wat veranderen. Zo hebben wij afgelopen jaar onze Curl cream CG-friendly gemaakt zodat deze nog beter past bij de wensen van mensen met krullend haar. Want naast de expertise van onze haarstylisten, luisteren we ook nauw naar de wensen van onze betrokken community.

Samen creëren

Maar dit konden we natuurlijk niet alleen. Dit betekent dat wij ook om hulp vragen. Zo laten wij ons adviseren door onze productontwikkelaars in Maastricht, overleggen we over ingrediënten met onze leveranciers en worden onze nieuwe producten uitgebreid getest door een testpanel van haarstylisten en consumenten.

Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is, en dat doen wij ook. Want alleen als je iets met passie, aandacht en ambacht doet, dan is het mooi. Echt mooi.

Blog22
Tn O3 9z A

Echt mooi zit in de details

Niet alleen in onze producten zie je ambacht terug. Onze laatste toevoeging aan ons assortiment, De IVY Hair Care Box, is handgemaakt en afgewerkt met het mooiste linnen. Wij kiezen altijd voor kwaliteit boven kwantiteit, daarom is er maar een beperkte oplage van de boxen gemaakt.

Van de afgewerkte linnen box tot de zegels op onze verpakkingen, alles wordt gemaakt met liefde, passie en ambacht.

socialmedia