Blog Statiegeld
Duurzaam

Ontvang 5,- statiegeld!

Bij IVY willen we het jaar goed beginnen en het recyclen van onze verpakkingen extra stimuleren. Ontvang daarom in januari en februari geen €2,50 maar €5,00 op je ingeleverde IVY verpakkingen. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dat is echt mooi. Benieuwd hoe dit in z'n werk gaat? Lees snel verder!

Begin het jaar goed

Begin het jaar goed door ons te helpen recyclen. En als je in januari en februari je vier schone en lege flacons opstuurt, wordt je statiegeld verdubbeld!

Wij geloven in een circulair productieproces, daarom recyclen wij onze lege flacons tot nieuwe literverpakkingen.

Nadat jij je lege verpakkingen naar ons hebt opgestuurd, worden deze vervolgens gesorteerd door Werkbaan Oost waarmee wij kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Produceren. Het sorteren wordt namelijk uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met een fysieke of mentale belemmering.

Van daaruit worden de verpakkingen verwerkt in Heerenveen tot granulaat korrels waarvan weer nieuwe literverpakkingen worden gemaakt, waardoor de cirkel weer rond is.

Schoon begin van 2024!

Het is van belang dat je ervoor zorgt dat de vier lege verpakkingen die je naar ons opstuurt, grondig zijn gereinigd.

Deze aandacht voor schone verpakkingen optimaliseert ons duurzame recycleproces. Door het inleveren van schone flacons ontlasten wij de sociale werkplaats met wie wij samenwerken. Kleine moeite, grote impact. En dat vinden wij bij IVY nou #echtmooi.


Hoe ontvang je statiegeld?

Bij elke IVY bestelling ontvang je een statiegeldkaartje. Zijn je verpakkingen schoon en leeg? Stuur ze dan op in de originele verzendbox, samen met het statiegeldkaartje.

Ben je je kaartje kwijt geraakt? Stuur dan een papiertje mee met je naam en e-mailadres.

Doe de 4 lege, schone flessen op de post naar ons gratis antwoordnummer:

Antwoordnummer 481
7400 VB Deventer

Als wij je lege verpakkingen ontvangen hebben, krijg je van ons 5,- statiegeld in je mailbox.

socialmedia