Styled shoot Ivy Hair 2 1
Mooi

Ontdek de favorieten van team IVY

Op International Womens Day zetten wij alle vrouwen in het zonnetje! Want mooi haar geeft je een stralende lach en een rechtere rug, en net dat beetje extra zelfvertrouwen. Voor elke powervrouw hebben wij de perfecte haarroutine en ons IVY team deelt graag haar favoriete IVY producten met jou.

De favorieten van Rosa

Voor mooi en gezond haar zijn mijn favorieten: IVY Treats serum en IVY Leave-in spray.

"IVY Treats serum meng ik door mijn favoriete IVY Shampoo, IVY Repair mask en IVY Conditioner. Het maakt mijn haar sterker en geeft extra volume aan mijn lokken. Dagelijks gebruik ik IVY Leave-in spray, deze verzorgt direct zonder mijn haar te verzwaren. Daarnaast creëer ik graag een IVY Ritueel bij mij thuis: voor warmte en licht steek IVY Cashmere geurkaars aan en trakteer ik mijn lokken op IVY Repair mask in combinatie met 2 a 3 pompjes IVY Treats serum. Gezonde en stralende lokken zijn het resultaat."

IVY Rosa
Sara van Bussel

Styling musthaves van Sara

Mijn favoriete producten van IVY zijn de IVY Silver shampoo, IVY Spray en IVY Oil.

"Voor mijn geblondeerde highlights is IVY Silver shampoo echt een favoriet. Het haalt de gele gloed weg en laat mijn haar er weer fris en helder uitzien. Bovendien ruikt het ook nog eens heerlijk.

Wanneer ik mijn haar krul of stijl is IVY Oil voor mij een must. De olie beschermt mijn haar tegen de hitte en voedt mijn haar met hydraterende ingrediënten.

Daarna gebruik ik IVY Spray, deze kan ik echt niet meer missen in mijn haarroutine. Het geeft mijn haar een mooie glans en zorgt voor een natuurlijke houdbaarheid zonder dat het hard of plakkerig aanvoelt. Ik ben echt fan van deze producten!"

Ontdek IVY Styling

De haarroutine van Wieke

Mijn favoriete producten van IVY zijn: IVY Curl shampoo en IVY Repair mask;

Geen krul te ontdekken maar toch hou ik van IVY Curl shampoo! Naast dat deze sulfaatvrije shampoo mijn lokken zorgvuldig reinigt zorgen de voedzame ingrediënten zoals lijnzaadolie en doperwt voor een heerlijke vitamine boost. Het fruitige aroma van peer is voor mij een heerlijke geur om de dag mee te starten. Na deze vitamineboost verzorg ik mijn haar graag met IVY Repair mask, deze voedt het haar internsief en brengt mijn haar weer in topconditie! Een enorme aanrader dus!

Ontdek IVY Shampoos
Foto Wieke IVY Website
socialmedia