IVY Sample 2
Duurzaam

Nieuw: IVY Samples

IVY introduceert een innovatief concept, namelijk IVY Samples. Er is geen betere manier om vertrouwd te raken met een product dan het zelf uit te proberen. Vanaf nu kun je eenvoudig een herbruikbare IVY Sample aanvragen met een IVY product naar keuze. Na gebruik lever je de IVY Sample weer in voor statiegeld, zodat wij jouw sample weer kunnen hergebruiken.

Waarom IVY Samples?

Door de effecten van een product te ervaren, wordt het gemakkelijker om de juiste keuze te maken voor jouw haarroutine. Verschillende haardoelen vereisen verschillende producten om jouw routine volledig te maken. Door eerst uit te proberen welke IVY producten het beste bij jou passen, kun je er zeker van zijn dat je de juiste producten kiest.

Op deze manier minimaliseren we verspilling van materialen en producten, waardoor we bewuste keuzes kunnen maken. Onze herbruikbare samples zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, met als doel om de impact van kleine verpakkingen te verminderen. Dankzij de herbruikbaarheid van IVY Samples verminderen we afval en dragen we samen bij aan een groenere toekomst.

Sample 3

Voordelen IVY Samples

  • Bewuste keuze
  • Maak kennis met een nieuw product
  • Statiegeld om hergebruik te stimuleren
  • Minimaliseert verspilling
  • Gemakkelijk op reis

Hoe vraag je een IVY Sample aan?

Wil jij een IVY sample aanvragen?
Stuur dan een e-mail naar: info@ivyhaircare.nl.

Laat in je e-mail weten welke IVY producten je graag wil uitproberen en op welk adres je de IVY Samples wilt ontvangen. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen worden de samples zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd, zodat jij kan ervaren wat de producten doen voor jouw lokken.

Gooi je lege IVY Sample niet weg!
Heb je jouw IVY Sample gebruikt? Gooi deze dan niet weg! Hergebruik je IVY sample voor iets nieuws en neem deze mee op reis of gebruik het voor onderweg. Daarnaast is je lege IVY Sample geld waard. IVY introduceert namelijk een uniek statiegeldconcept om het hergebruik van kleine verpakkingen extra te stimuleren. Je ontvangt €1,00 statiegeld wanneer je jouw schone, lege IVY Sample samen met jouw vier lege IVY flacons opstuurt naar ons antwoordnummer:

IVY Hair Care
Antwoordnummer 481
7400 VB Deventer

Stuur je e-mailadres mee en ontvang een unieke statiegeldcode die je kan verzilveren in onze webshop. Jouw ingeleverde IVY Samples worden vervolgens hergebruikt tot iets nieuws.

Om de transporten te minimaliseren willen we je vragen om eerst vier lege IVY flacons te verzamelen, voordat je jouw IVY sample naar ons opstuurt.

IVY producten waar jij een IVY Sample van kan aanvragen

IVY Assortiment

socialmedia