Shampoo bar sara
Mooi

Neem IVY Shampoo bar mee op vakantie

De zomer is weer begonnen! De dagen zijn weer langer en we genieten van heerlijke zomerse avonden. Of je deze zomer nu van plan bent om exotische bestemmingen te verkennen, te ontspannen op het strand, te wandelen door de bossen of gewoon te genieten van een picknick in het park, de zomer biedt eindeloze mogelijkheden en nodigt je uit om eropuit te trekken. In deze blog laten we je dé zomer musthave zien die niet mogen ontbreken in jouw vakantieroutine.

IVY Shampoo bar in jouw handbagage

Als je eropuit trekt om een exotische bestemming te verkennen dan is de kans groot dat je met het vliegtuig op vakantie gaat. Als je met handbagage reist dan is het onmogelijk om grote verpakkingen met vloeibare inhoud mee te nemen. Daarom is het ideaal om de IVY Shampoo bar mee op vakantie te nemen. De IVY Shampoo bar mag je gewoon in de handbagage meenemen, omdat het geen vloeibare substantie is. Het is misschien even wennen omdat je de shampoo net op een andere manier aanbrengt op het haar dan een vloeibare shampoo, maar de IVY Shampoo bar heeft veel voordelen. Zo bevat de IVY Shampoo bar lijnzaadolie die jouw lokken verzorgen en hydrateren, de IVY Shampoo bar is een stuk compacter dan een standaard shampoo verpakking en de IVY Shampoo bar is ook CG-friendly wat betekend dat die ideaal is voor prachtige krullen.

Sb blog
Blog sb

IVY Shampoo bar in gebruik

Wanneer je de IVY Shampoobar gaat gebruiken dan is het van belang om de shampoobar vochtig te maken en even op te schuimen in de hand. Zo ontstaat er een schuimlaagje die je kan aanbrengen op het haar. Heb je nog niet voldoende shampoo in je haar dan kan je de shampoo bar altijd nog even over het hoofd masseren. Vervolgens masseer je de shampoo in over de hoofdhuid en over het haar. Ten slotte spoel je de shampoo uit en kan je het haar gaan stylen. Indien nodig kan je deze stappen herhalen voor een extra schoon gevoel. Zorg dat je de IVY Shampoo bar na gebruik op een droge plek bewaard voor een langere houdbaarheid.

De meest duurzame shampoo van IVY Hair Care

Wij proberen in al onze keuzes een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst. Met die gedachte zijn we gaan nadenken hoe we in onze productontwikkeling de duurzaamste keuzes kunnen maken. Zo leek het ons fantastisch om een shampoo te ontwikkelen zonder verpakking, maar wel met een echt mooi resultaat. Op die manier is de IVY Shampoo bar ontstaan. De IVY Shampoo bar is zeer geconcentreerd, waardoor de shampoobar wel 6x langer meegaat dan de gewone inhoud van een shampoo flacon. Hierdoor doe je er langer mee, wat ook beter is voor het milieu. De IVY Shampoo bar is uitgebracht met twee verschillende geuren en is geschikt voor ieder haartype.

Ontdek nu IVY Shampoo bar

socialmedia