IVY blog 12
Mooi
Professioneel

Meer volume in je haar

Wie wil dat nou niet, een mooie volle bos haar van zichzelf? Je hebt het of je hebt het niet. Ben jij niet gezegend met een volle bos haar maar heb jij juist dun haar? Wees niet getreurd, er zijn genoeg oplossingen waardoor je haar voller lijkt.

Dun haar mannen

Heb je dun haar, maar wel veel baardgroei? Laat dan een baardje staan. Houd deze wel een beetje subtiel, zo valt je dunne haar minder op. Door je haar een beetje warrig te dragen lijkt het voller. Zorg ook dat de zijkanten van je haar niet langer is dan de bovenkant, een stukje korter is zelfs nog beter. Gebruik als man zijnde geen zware producten als gel. Je haar kleeft hierdoor alleen maar aan elkaar, waardoor je je hoofdhuid sneller ziet. Gebruik bijvoorbeeld de IVY Fiber. Dit is een stevig stylingproduct, dat het haar niet verzwaart. De fiber lift je haar vanaf de wortel omhoog.

IVY product fiber
IVY Dust

Stylen en föhnen

Styl en föhn het bijvoorbeeld niet te vaak. Hoe vaker je je haar stylt hoe minder elastisch je haar wordt. Dit geldt ook voor te vaak föhnen. Door de hitte wordt je haar minder elastisch. Verder is een goede borstel ook belangrijk. Het beste is zelfs om je haar niet te vaak te kammen. Was jij vaak je haar met shampoo, masseer de shampoo dan met in je vingertoppen in op de hoofdhuid. Dun haar wordt vaak ook sneller vet. Dit kun je voorkomen door minder vaak je haar te wassen, volumeshampoo te gebruiken of de IVY Dust. Heb je naast dun haar ook heel stijl haar, creëer dan meer volume met een warrig kapsel.

Dun haar vrouwen

Zorg dat je haar niet te lang wordt, maar knip het bijvoorbeeld tot je schouders. Zo wordt je haar minder zwaar en hangt het minder omlaag. De boblijn is bijvoorbeeld een goed model. Door de voorkant wat langer te laten geeft dit een vollere look. Zorg ervoor dat je geen hele strakke middenscheiding hebt, maar juist een beetje zigzaggend en rommelig. Hierdoor oogt je haar voller. Heel kort kan natuurlijk ook. Maar dan ook echt kort, het pixie kapsel.

IVY echtmooi
IVY STYLING SALT

IVY haarvolume producten

Met de IVY Salt creëer je in een handomdraai een stoere, wilde beach look. Deze spray zorgt voor meer volume en structuur en geeft het messy effect waardoor je haar voller lijkt. De IVY Volume shampoo biedt eerste hulp bij fijn en slap haar. De shampoo zorgt voor meer power en voller ogend haar. Daarnaast wordt je haar ook intensief gereinigd.

socialmedia