Make a wish blog
Mooi

Make-A-Wish

Bij IVY staan wij voor mooi haar en een mooiere wereld. Dit kunnen we alleen samen bereiken. Mooi haar doet iets speciaals en dat gevoel willen we graag met iedereen delen. Het geeft je een betere glimlach, een rechtere rug, en net dat beetje extra zelfvertrouwen.

De liefste wens

Eind 2022 werden wij door Make-A-Wish Nederland benaderd om een liefste wens in vervulling te laten gaan. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Het realiseren van een liefste wens geeft het kind en hun omgeving kracht en vertrouwen en heeft blijvend impact.

Helaas kunnen ziektes/medicatie en behandelingen gevolgen hebben voor je haar. Mooi haar doet iets speciaals, maar als je dit gevoel (tijdelijk) kwijt bent en je dit toch over wil brengen aan anderen, vinden wij dit echt mooi. De liefste wens van deze deelnemer is het opzetten van haar eigen haarmerk, zodat iedereen van mooi haar kan genieten. Maar wat komt hier nu allemaal bij kijken? Hoe begin je met een eigen haarmerk? En waar moet je allemaal aan denken?

Wensvervulling

Op dinsdag 28 februari hebben wij in samenwerking met Make-A-Wish haar wens in vervulling laten gaan. In de ochtend werd het wenskind samen met haar familie en vriendinnen in een limousine opgehaald en werden ze naar ons hoofdkantoor in hartje Deventer gebracht. We zijn de dag direct gestart met het opzetten van een eigen haarmerk. Er werd gebrainstormd over een naam, de verpakkingen, de inhoud van de producten en alles waarbij je rekening moet houden bij het opzetten van een eigen haarmerk. Daarnaast kreeg ze digitaal een kijkje achter de schermen bij onze fabriek, waar alle IVY producten geproduceerd worden, ons recycleproces, en werden alle onderdelen bij het opzetten een haarmerk behandeld.

Na de workshop werd er gestart met het creëren van een eigen logo. Onze vormgever nam haar mee in zijn programma’s en schetste een paar voorbeelden. Na wat verschuiven, proberen en aanpassen is er een logo ontworpen voor haar eigen haarmerk. De rondingen in het lettertype en de zachte kleur op de achtergrond gaf het logo een mooie moderne uitstraling. Perfect voor haar eigen haarmerk.

By Rana logo

Een echt mooi aandenken

De logo’s konden direct afgedrukt worden voor de uitgekozen flacons, waardoor de dag vervolgd kon worden met een bezoek aan een fabriek. Hier kon ze haar eigen geuren, ingrediënten en inhoud selecteren en haar eigen assortiment samenstellen om haar wens volledig in vervulling te laten gaan. Naast dit mooie aandenken, is er in de IVY fotostudio, waar onlangs nog de nieuwe campagne shoot had plaatsgevonden, een professionele groepsfoto gemaakt voor een extra echt mooi aandenken aan deze dag.

By Rana2

De kracht van een wensvervulling

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een liefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en daarna blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande reis van verheugen, beleven tot het nagenieten. Dit heeft impact heeft vanaf het moment van de wens tot lang na de wensvervulling. En dat vinden wij nou #echtmooi.

socialmedia