Header blog laat je IVY flacon personaliseren

Laat jouw IVY producten kalligraferen

Ben jij nog aan het oriënteren naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Maak je mooiste decembermomenten nóg mooier met een persoonlijk cadeau, die met zorg en aandacht is uitgekozen en laat je favorieten IVY producten kalligraferen.

Een echt mooi persoonlijk cadeau

Maak je mooiste decembermomenten nóg mooier met een persoonlijk cadeau, die met zorg en aandacht is uitgekozen. In samenwerking met De Schoonschrijfster kun jij nu jouw favoriete IVY producten laten kalligraferen. Deze persoonlijke touch transformeert niet alleen het IVY product tot een uniek cadeau, maar maakt ook de dagelijkse haarroutine van de ontvanger tot een extra persoonlijke, betekenisvolle beleving. Elke personalisatie is uniek en wordt met sierlijke handgeschreven letters op de flacon gekalligrafeerd. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van waterbestendige kalligrafie waardoor je jouw gepersonaliseerde IVY product gerust een mooi plekje kan geven onder de douche of in de badkamer. Dat vinden wij bij IVY nou #echtmooi. Geef jij dit jaar ook mooi haar cadeau?


Nrtahs

Laat je inspireren!

arrow
arrow
Personaliseer jouw ivy flacon
Personaliseer jouw ivy flacon sylvia
Personaliseer jouw ivy flacon julia
Laat jouw IVY flacon kalligraferen Michelle

Hoe werkt het?

1. Stuur een e-mail met jouw bestelling naar: info@ivyhaircare.nl.
Geef in deze e-mail het volgende aan:
- IVY producten + naam
- Jouw adresgegevens

Alle IVY producten zijn mogelijk. Ook op alle IVY cadeausets kan een naam worden gekalligrafeerd.

2. Je ontvangt een e-mail met een factuur om jouw IVY bestelling te betalen.
De betaling dient voldaan te worden voor 18 december 2023.

3. Jouw IVY producten worden vrijblijvend gekalligrafeerd.*
Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, kalligrafeert de Schoonschrijfster jouw favoriete IVY producten zonder bijkomende kosten met sierlijke handgeschreven letters van de opgegeven naam op de producten.

4. Je ontvangt jouw gepersonaliseerde IVY bestelling in de periode van 18 t/m 21 december 2023.

Zo ontvang je jouw gepersonaliseerde IVY producten nog voor de feestdagen in huis. Geef jij dit jaar ook mooi haar cadeau?

Vragen over het kalligraferen?
Neem telefonisch contact op via: 0570- 717125, we geven je graag persoonlijk advies! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

* Bij een bestelling van minimaal drie IVY Hair Care producten. Ontvang je derde IVY product cadeau. Bestellen kan t/m 17 december 2023.

Een cadeau van IVY voor jou!

Voor het kalligraferen worden geen extra kosten gerekend. Je ontvangt daarnaast altijd je derde product cadeau. Dus bestel een gepersonaliseerd IVY product voor je vriend/vriendin, moeder, zus, vader, broer of tante en ontvang het derde product voor jezelf cadeau!

socialmedia