IVY curly
Mooi

Krullend haar

“Waarom kam jij je haar nooit als het droog is?” “O, ik zou zo graag willen dat ik jouw haar had, zelf ben ik uren in de weer met een krultang…” “Jij hoeft niets aan je haar te doen en je hebt altijd volume, of niet?” Zijn dit soort uitspraken herkenbaar voor jou? Dan ben je waarschijnlijk gezegend (en een beetje vervloekt) met een volle bos krullen. Moeten jouw lokken getemd én verwend worden? Met deze tips zijn jouw krullen in drie stappen in topconditie.

Stap 1: vóór het wassen

Een goede voorbereiding is het halve werk! Krullend haar is vaak droger dan steiler haar. Daarom is het slim om te investeren in een goede shampoo die je haar niet alleen wast, maar ook verzorgt én natuurlijk een fijne conditioner. Zeker weten dat je de juiste producten kiest? Laat je dan adviseren door je haarstylist in de salon! Deze kijkt naar de structuur én behoeften van je haar en weet precies wat jouw lokken nodig hebben. Zo weet je zeker dat je niet eerst vier soorten shampoo door hoeft te worstelen voordat je de juiste vindt.

IVY Repair mask
IVY Treats serum

Stap 2: tijdens het wassen

Shampoo in de aanslag, conditioner binnen handbereik: wassen maar. Natuurlijk hoeven we je niet uit te leggen hoe shampoo werkt en dat jij je haar niet iedere dag hoeft te wassen (een paar keer per week is echt voldoende), maar we hebben wél een tip voor als je de conditioner in laat trekken. Pak op dat moment de kam erbij! Conditioner maakt je lokken soepel en makkelijk door te kammen. Dat scheelt weer kammen als je onder de douche vandaan komt. Nóg een tip: heeft je haar een extra vitamineboost nodig? Voeg dan 2 druppels IVY Treats serum toe aan je shampoo. Ultieme verzorging in een handomdraai.

Stap 3: na het wassen

Eigenlijk is dit pas waar het om gaat. Je krullende haar wassen is natuurlijk niet zo spectaculair, maar hoe voorkom je dat het na het wassen opdroogt als één grote pluizenbol? Dat is een stuk makkelijker dan je denkt, want ook hier gaat het om de juiste producten. Na het wassen is jouw geheime wapen namelijk de IVY Curl cream. IVY Curl cream verstevigt en bundelt je krullen, voorkomt pluis en geeft je haar een prachtige glans.

Wil je je lokken extra smooth hebben? Gebruik dan de IVY Curl cream in combinatie met de IVY Oil vóór het föhnen. Geloof ons: je lokken zijn nog nooit zo glad geweest. Na de IVY Curl Cream en eventueel de IVY Oil is het tijd voor de föhn. Natuurlijk niet op de warmste stand, want je lokken zijn niet zo’n fan van hitte. Mix de IVY Curl cream met IVY Gel voor wat extra stevigheid en ga daarna los met de diffuser. En met los bedoelen we echt los, want op de kop hangen tijdens het drogen zorgt voor extra volume. Zet je favoriete dansnummer op en schud je krullen tijdens en na het föhnen lekker los.

IVY Oil
socialmedia