Ivy zomerfavorieten
Professioneel

IVY Zomerfavorieten

Het zomerseizoen komt er weer aan en dat betekend een verandering in omstandigheden waaraan je haar wordt blootgesteld. Zo schijnt de zon in de zomer een stukje feller en gaan we misschien vaker genieten van een frisse duik in het zwembad. Om zorgeloos te genieten van dit seizoen zet IVY een aantal zomerse favorieten op een rij, zodat jouw lokken in gezonde conditie blijven stralen.

IVY UV-bescherming

Met de zomermaanden in het vooruitzicht is het van belang om jouw lokken wat extra verzorging en bescherming te bieden, omdat je lokken sneller kunnen beschadigen door UV-straling. IVY heeft een aantal haarproducten met UV-filters in het assortiment die zorgen dat jouw lokken in het zomerseizoen in topconditie blijven.


Met UV-filter

IVY Zomerfavorieten

IVY Zomerfavoriet

Met IVY Leave-in spray voorkom je schade aan je lokken waar je dan ook bent. Door het formaat van de flacon en de spray applicator waarmee je het product verdeelt is IVY Leave-in spray gemakkelijk mee te nemen in je tas voor onderweg. Of je nu een dag gaat winkelen in de stad met vriendinnen of geniet van een heerlijke stranddag, je weet in ieder geval zeker dat je zorgeloos kan genieten van je lokken zonder beschadigingen van buitenaf. IVY Leave-in spray is aan te brengen op droog en handdoekdroog haar en biedt dagelijkse verzorging in een handomdraai.

IVY Leave-in spray
Ivy leave in spray
IVY Color shampoo

Shampoo favoriet voor de zomermaanden

Mooi en gezond haar begint met een goede basis. IVY Color shampoo bevat UV-filters die jouw lokken beschermen én een kleurbeschermingscomplex die vervaging van je haarkleur tegengaat. Door dit speciale kleurbeschermingscomplex blijft jouw haarkleur langer. Deze milde shampoo beschermt de haarkleur tegen vervaging, maar daarnaast is deze verrijkt met voedende ingrediënten zoals lijnzaadolie dar zorgt voor een natuurlijke glans. Door de zachte reiniging is de shampoo geschikt voor dagelijks gebruik. Voor optimale resultaat is dit product te combineren met andere IVY producten voor gekleurd haar, zoals IVY Conditioner en IVY Repair mask.

IVY Color shampoo

IVY Verzorgingsfavoriet

Gebruik wekelijks IVY Repair mask om je lokken extra te verzorgen en te beschermen. Dit haarmasker bevat UV-filters en een kleurbeschermingscomplex die je lokken in goede conditie houdt. In de zomer kan de temperatuur flink oplopen en nemen de invloeden van buitenaf extremere vormen aan. Daarom is het extra van belang om jouw lokken te voorzien van een goed verzorgend product. Met IVY Repair mask heb je jouw nieuwe favoriet op het gebied van verzorging zeker gevonden! Gebruik het haarmasker na het wassen van je haar en laat deze ongeveer 10 minuten inwerken en spoel daarna zorgvuldig uit. Mocht je optimaal resultaat willen halen uit IVY Repair mask dan is het ook mogelijk om het product langer te laten inwerken en er misschien zelfs wel een nachtje mee te slapen. Zo geniet jij direct van soepelvollende lokken met een natuurlijke glans.

IVY Repair mask
IVY Repair mask
Ivy salt spray voor volume

IVY Stylingsfavoriet

Geen dagje strand op de planning staan? Creëer met IVY Salt spray een look alsof je net op het strand bent geweest. Deze spray geeft je lokken extra stevigheid en zorgt voor volume en structuur. Wanneer je opzoek bent naar volume vanaf de aanzet van het haar dan is het belangrijk dat je het product aanbrengt in verschillende scheidingen en het vervolgens even met je vingers door masseert. Ook kan je het product aanbrengen door je gehele haar voor een extra nonchalant effect. Zo geniet jij van professionele haarverzorging bij jouw thuis.

IVY Salt spray
socialmedia