Afbeelding Blog groeipapier
Duurzaam

IVY Veldbloemenmix Groeipapier

Vier het voorjaar met IVY. Ontvang nu tijdelijk IVY Groeipapier cadeau bij je bestelling. Samen zorgen we voor een groenere en duurzamere toekomst. Dat vinden wij #echtmooi!

Samen vieren we het voorjaar.

Vanaf vandaag is het voorjaar weer begonnen en dat willen we samen met jou vieren! Door een kleurrijke veldbloemenmix bij elke bestelling toe te voegen in de vorm van IVY Groeipapier willen wij kleur geven aan jouw voorjaar. Wanneer jij dit papier plant in een pot of in de tuin komt er een mix van kleur tevoorschijn. Echt mooi voor jou en de natuur. Als we onze planeet met liefde behandelen, kunnen we samen een groenere en duurzamere toekomst creëren.

Lowres nieuwsbrief groeipapier
Veldbloemenmix kopiëren

Hoe werkt IVY Groeipapier?

Het hele jaar door kun je IVY Groeipapier planten in een bloempot of leg het groeipapier in de lente of zomer in jouw eigen tuin. Zorg voor een mooi plekje met voldoende licht, maar niet in de volle zon. Zorg ervoor dat het groeipapier met de bedrukte kant naar boven ligt, maak het nat en bedek het papier met een dun laagje aarde. Plant IVY Groeipapier niet te diep in de grond, want dan zullen de zaden niet ontkiemen. Een halve centimeter aarde is ruimvoldoende om de bloemen te laten groeien. Geef het de eerste tien dagen extra aandacht en liefde door dagelijks te zorgen voor voldoende water zodat jouw kleurrijke boeket een goede start heeft. Houd de grond daarna vochtig en laat de natuur haar werk doen.

Het papier is gemaakt van gerecycled materiaal en is biologisch afbreekbaar. Het is een duurzame manier om bloemen te kweken. Groeipapier is een geweldige optie om toch iets extra's te doen, zonder dat de ecologische voetafdruk wordt vergroot. IVY wil in iedere beslissing een bewuste keuze maken voor een groenere toekomst.

Doe je met ons mee?

Wij vinden het altijd leuk om jullie resultaten te ontvangen, dus stuur gerust een foto van jouw veldbloemenmix naar: info@ivyhaircare.nl

socialmedia