IVY lifestyle 49 klein
Mooi

Creëer een IVY treatment bij je thuis

Mooi en gezond haar, het begint met goede verzorging. Creëer daarom een IVY treatment bij je thuis en geef je lokken wat extra liefde en aandacht. Ga 2023 goed van start en zorg voor een goede balans en plan dagelijks een moment om te ontspannen voor jezelf in.

IVY Treatments

Onze producten zorgen voor het beste resultaat met jouw haar. Maar als ze samenwerken, profiteer jij van het mooiste resultaat. Om het makkelijker te maken voor jou hebben wij IVY treatments samengesteld. Deze creëer je eenvoudig bij je thuis en zorgen voor mooie en gezonde lokken.

Repair Ritueel 2

IVY Repair treatment

Trakteer jouw droge en beschadigde lokken op IVY Repair shampoo, IVY Repair mask en IVY Treats serum bij je thuis. Deze bundelen hun krachten in onze IVY Repair ritueel set. Start met IVY Repair shampoo, deze reinigt én verzorgt je haar. Breng vervolgens IVY Repair mask in combinatie met twee pompjes IVY Treats serum aan op vochtig haar en start met ontspannen. Deze combinatie dringt diep door in het haar en biedt je lokken ongekende verzorging. Laat het 10-15 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit. Gezonde en stralende lokken zijn het resultaat.

Ontdek IVY Repair ritueel

IVY Calming treatment

Mooi haar start bij de hoofdhuid. Heb jij last van een gevoelige of jeukerig hoofhuid? Trakteer dan je haar én je hoofhuid op een IVY Calming treatment. Reinig je lokken met de kalmerende IVY Calming shampoo en combineer deze met twee pompjes IVY Treats serum. De cranberry in IVY Calming shampoo kalmeert direct de gevoelige en/of jeukerige hoofdhuid. Laat 2-5 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit. Je hoofdhuid is direct gekalmeerd en stralende en sterke lokken zijn het resultaat.

Ontdek IVY Calming shampoo
IVY lifestyle 35 klein
IVY lifestyle 49 klein

IVY Curl treatment

Verzorg jij jouw lokken volgens de curly girl methode? Dan is IVY Curl treatment geschikt voor jou! Start IVY Curl treatment met het reinigen met onze sulfaatvrije IVY Curl shampoo. De formule van IVY Curl shampoo droogt jouw krullen of slagen niet uit en voedt intensief. Masseer vervolgens IVY Repair mask in jouw krullen en slagen en laat 10-15 minuten inwerken. IVY Repair mask is cg-friendly en voedt intensief door voedzame ingrediënten als lijnzaadolie en doperwt. Geniet vervolgens van pluisvrije en stralende krullen of slagen.

Ontdek ons cg-friendly assortiment

Warmte en licht

Voeg warmte en licht aan jouw IVY treatment toe met IVY Cashmere geurkaars. Deze bevat een heerlijke zachte geur van cashmere die je ook terug vindt in ons IVY Repair assortiment.

Welke IVY treatment is jouw favoriet?

IVY lifestyle 41 klein
socialmedia