Recycle
Duurzaam

IVY Statiegeld

De laatste tijd is statiegeld een populair onderwerp. Op allerlei manieren word er geprobeerd een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst. Zo zie je bij frisdranken dat de doppen aan de flesjes vastzitten en dat blikjes nu ook statiegeld bevatten in Nederland. Bij IVY zijn we al jaren geleden gestart met het verduurzamen van onze planneet en hergebruikten wij onze materialen al vanaf het begin. Dat vinden wij nou echt mooi!

IVY recyclen

Zoals je misschien al wel weet denken wij in iedere overweging na over de duurzaamste keuzes binnen IVY. Daarom recyclen wij onze flacons al meer dan 5 jaar! Wij verzamelen de door jullie ingeleverde flacons en die worden naar onze sociale werkplaats gebracht. In die sociale werkplaats worden alle onderdelen uit de flacons netjes gesorteerd. Zo komen alle lege verpakkingen op kleur te liggen, en worden de verschillende materialen van elkaar gescheiden. Wanneer alles netjes is gescheiden worden de verpakkingen bij Morssinkhof in Heerenveen verwerkt tot granulaatkorrels. Met deze granulaatkorrels worden onze IVY Literverpakkingen gemaakt. Het liefste willen we al onze flacons van ons gerecyclede granulaat laten maken, maar op dit moment hebben we daar nog meer lege flacons voor nodig! Helpen jullie ons mee recyclen door jullie lege flacons op te sturen? Samen gaan we voor een duurzamere toekomst.

Liter blog
Statiegeld header

IVY Statiegeld

Wanneer jouw verpakkingen leeg zijn dan zijn ze geld waard. Stuur vier lege flacons op en krijg € 2,50 cadeau op je volgende aankoop. Door je lege flacons op te sturen naar ons gratis antwoordnummer ontvang je een unieke statiegeld code op je mail die op de webshop verzilverd kan worden. Hoe meer lege flacons er worden ingeleverd, hoe minder afval we hebben en hoe meer we samen naar een duurzame toekomst toe leven.

Gratis IVY antwoordnummer:

IVY Hair Care
Antwoordnummer 481
7400 VB Deventer

IVY X ELLE

Heb je ons al gespot in het online artikel van ELLE? IVY wordt uitgelicht als allereerste haarmerk ter wereld met statiegeld op de verpakkingen. Niet alleen ons statiegeldconcept wordt uitgelicht maar ook onze (dubbel) knappe flacons.

Met de code: ELLE ontvang je nu € 5,- cadeau
Ontdek ELLE
IVY Banner homepage Linda en Anna
socialmedia