Vierkant liter
Duurzaam

Ontdek IVY literverpakkingen

Wist je dat IVY ook literverpakkingen in het assortiment heeft? Uit duurzame overwegingen zijn onze literverpakkingen ontstaan. Door grotere flacons te ontwerpen met meer inhoud is er minder plastic nodig voor dezelfde hoeveelheid product. Een stuk duurzamer én mooier voor de planeet.

Waarom IVY literverpakkingen?

Literverpakkingen betekenen minder plastic. Al onze literverpakkingen zijn namelijk gemaakt van r-HDPE: gerecycled plastic uit onze oude IVY Hair Care verpakkingen. Daarnaast gaan deze verpakkingen extra lang mee. Het is namelijk veel duurzamer om een literverpakking te kopen in plaats van meerdere kleinere flacons. Er wordt namelijk minder plastic gebruikt voor meer inhoud. Bovendien is dit ook nog eens voordeliger. Win-win dus!


Ivy Hair nov22 vierkant
IVY Sallcon 13 klein

Recycle jij met ons mee?

IVY Hair Care is het eerste haarmerk ter wereld met statiegeld op de flacons. Dat is niet voor niets, want bij IVY willen wij graag een bijdrage leveren aan een mooiere en groenere wereld. Daarom recyclen wij al onze flacons tot nieuwe literverpakkingen. De ingeleverde flacons worden gesorteerd bij een sociale werkplaats, zodat er granulaatkorrels van gemaakt kunnen worden. Dit gebeurd allemaal op Nederlandse bodem, namelijk in Heerenveen bij Morssinkhof. Zo minimaliseren we zo veel mogelijk transport. Van deze grantulaatkorrels maken wij weer onze literverpakkingen.

Lever je lege IVY flacon bij ons in!

Help je ons een handje door jouw lege IVY flacon te recyclen? Lever ze in via ons gratis antwoordnummer:

IVY Hair Care
Antwoordnummer 481
7400 VB Deventer

Stuur je e-mailadres mee en ontvang jouw statiegeldtegoed. Om transport zoveel mogelijk te minimaliseren willen we je vragen om vier lege IVY verpakkingen verzamelen en ze dan naar ons op te sturen. Wil je toch alvast een flacon inleveren? Lever ze dan in bij één van de salons waar IVY Hair Care verkrijgbaar is. In deze salons ontvang je €0,50 euro korting per ingeleverde verpakking. Ook deze flacons worden verzameld en gerecyled tot nieuwe literverpakkingen.


Januari en februari 2024

Bij IVY willen we het jaar goed beginnen en het recyclen van onze flacons extra onder aandacht brengen. Wij verdubbelen daarom tijdelijk ons statiegeld om het recyclen van onze verpakkingen extra te stimuleren. Ontvang daarom geen €2,50, maar tijdelijk €5,00 voor je vier ingeleverde IVY verpakkingen. Stuur je lege verpakkingen op naar ons antwoordnummer: 481, 7400 VB, Deventer. Stuur je e-mailadres mee en ontvang €5,00 tegoed voor op de webshop. Dat vinden wij nou #echtmooi.


Alleen samen kunnen we naar een mooiere en groenere toekomst.

socialmedia