Colorconditioner nieuwsbrief
Mooi

IVY Kleurbehoud

Wanneer je jouw lokken net een nieuwe kleur hebt gegeven wil je er zo lang mogelijk van genieten. Het is belangrijk om tussen de kleuringen door goed te zorgen voor jouw haar. Bij IVY hebben wij ook producten met een beschermend kleurcomplex en deze zorgen daarnaast voor een optimale verzorging met de meest geconcentreerde ingrediënten uit de natuur. In deze blog laten we je zien welke producten jouw kleur laten stralen.

IVY Color shampoo

Wanneer je jouw haar hebt gekleurd is het belangrijk om je routine daarop aan te passen. Het is belangrijk om je haar te wassen met de juiste shampoo om je kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Met onze IVY Color shampoo houdt jij jouw kleur langer mooi door ons innovatieve kleurbeschermingscomplex. Deze zorgt voor een langere houdbaarheid van jouw kleur. Door ingrediënten als tarwe proteïnes en lijnzaadolie worden jouw lokken tegelijkertijd ook optimaal verzorgd voor een stabiele basis in jouw kleurbehoud routine.

281156485 673661577065051 4820545346560663775 n
Colorconditioner nieuwsbrief

IVY Conditioner

Soms kan het zijn dat jouw lokken na het kleuren een kleine beschadiging hebben opgelopen. Daarom is het belangrijk om jouw lokken goed te verzorgen. IVY Conditioner zorgt voor voldoende verzorging bij iedere wassing, het ontwart het haar zonder het te verzwaren. Door de lijnzaadolie in het product worden jouw lokken beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

IVY Repair mask

Om jouw lokken extra te verwennen hebben we IVY Repair mask. Gebruik het masker wekelijks voor een intense vitamine boost. IVY Repair mask is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te laten stralen. Gezond haar heeft een natuurlijke glans, waarbij het haar minder snel zal gaan splijten. Door de combinatie van ingrediënten als lijnzaadolie, doperwt en tarwe proteïne worden jouw haren stuk voor stuk weer hersteld en beschermd. Ook bevat IVY Repair mask het innovatief kleurbeschermingscomplex.

Repair mask nieuwsbrief
IVY Pinterest kleurconditioners 2 1

IVY Kleurconditioners

Om jouw haarkleur routine voor optimaal kleurbehoud af te maken hebben we IVY Kleurconditioners. Deze conditioners hebben actieve kleurpigmenten die jouw kleur heel mooi opfrissen. De Kleurconditioners zijn er in verschillende kleuren en zorgen voor een echte kleur boost. Door deze conditioners toe te voegen aan jouw routine zal de houdbaarheid van jouw kleur extra worden verlengd.

Ontdek onze producten die jouw haarkleur langer laten stralen

IVY Kleurbeschermings producten

socialmedia