Blog Calming Energizing
Mooi

IVY Calming en Energizing shampoo

Yes, twee nieuwe shampoos in ons assortiment! En twee hele fijne al zeggen we het zelf. Vaak krijgen wij de vraag of wij ook speciale shampoos tegen hoofdhuidproblemen hebben. Die waren er nog niet, maar dit leek ons de perfecte uitbreiding. Dit resulteerde in twee gloednieuwe shampoos! Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder!

Wat doen de shampoos?

Vaak krijgen wij de vraag of wij ook speciale shampoos tegen hoofdhuidproblemen hebben. Die waren er nog niet, maar dit leek ons de perfecte uitbreiding. We hebben ons verdiept in de meest voorkomende hoofdhuidproblemen, namelijk:

  • Roos
  • Gevoelige hoofdhuid
  • Vet haar

Dit resulteerde in twee gloednieuwe shampoos, namelijk: IVY Calming shampoo en IVY Energizing shampoo. Heb je last van roos en een gevoelige hoofdhuid? Dan is IVY Calming shampoo echt wat voor jou. Meer last van een vette hoofdhuid? Probeer dan IVY Energizing shampoo!

IVY Calming shampoo

IVY Calming shampoo is perfect voor mensen met een gevoelige, jeukerige hoofdhuid en roos. De shampoo bevat probiotica uit cranberry, dit kalmeert de hoofdhuid en roos wordt op een milde manier verwijderd. Ingrediënten zoals lijnzaadolie en tarwe proteïne geven het haar een vitamineboost en een mooie, diepe glans.

Breng IVY Calming shampoo aan op vochtig haar, masseer de shampoo in en laat het wat langer inwerken om de roos los te weken. Indien nodig, herhalen.

Omdat IVY Calming shampoo zeer mild reinigt, is deze ook perfect voor dagelijks gebruik!

Ontdek IVY Calming shampoo
Ivy calming shampoo
Ivy enerizing

IVY Energizing shampoo

Heb jij snel last van een vette hoofdhuid? Of gebruik je veel stylingsproducten die je moeilijk uit je haar krijgt? Probeer dan onze nieuwe IVY Energizing shampoo! Deze shampoo bevat munt en cranberry die de huid verfrissen en verkoeling geven. Ingrediënten als lijnzaadolie en tarwe proteïne geven het haar ook een vitaminboost!

Breng IVY Energizing shampoo aan op vochtig haar, masseer de shampoo in en laat het goed inwerken. Spoel het haar grondig uit. Indien nodig, herhalen.

Ontdek IVY Energizing shampoo
socialmedia