Styled shoot Ivy Hair 9 1
Mooi

IVY Cadeaugids

De periode van samen zijn en aandacht is weer aangebroken! Weet jij al wat jij de mensen die je lief hebt gaat geven? Met onze IVY cadeaugids vol inspiratie ben jij goed voorbereid op de feestdagen. Hier vind je de perfecte cadeaus voor je geliefden, maar ook voor jezelf.

IVY Repair ritueel

Geef een IVY treatment cadeau met IVY Repair ritueel. Deze drie herstellende producten zorgen ervoor dat dat droog en beschadigd haar dat wel wat extra liefde kan gebruiken een verzorgingsboost krijgt. Het voedt het haar, geeft je lokken haar kracht terug en herstelt droog en beschadigd haar. Zo geniet jij weer van gezonde en stralende lokken.

Ontdek IVY Repair ritueel
Styled shoot Ivy Hair 18 1
Styled shoot Ivy Hair 14 1

IVY Energizing set

Geef wat extra energie cadeau met IVY Energizing set, deze set bevat IVY Energizing shampoo en IVY Salt spray. De verfrissende Energizing shampoo met munt en cranberry geeft de huid verkoeling en reinigt intensief. En met onze zeezoutspray breng je vervolgens je lokken eenvoudig in model en zorgt voor een nonchalante look.

Ontdek IVY Energizing set

IVY Geurkaars

Geef warmte en licht cadeau met onze IVY cashmere geurkaars. Creëer je eigen warme oase met onze luxe IVY Geurkaars. De zachte geur van cashmere ken je van onze Repair lijn. Deze geur start met frisse noten van limoen en mandarijn en volgt met zachte hartnoten van abrikoos, jasmijn en perzik.

Ontdek IVY geurkaars
Styled shoot Ivy Hair 2 1
Styled shoot Ivy Hair 8

IVY Shampoobars

Met IVY shampoo bar kies je voor een extra duurzaam cadeau. IVY Shampoo bar is ons eerste product zonder verpakking en verkrijgbaar in twee varianten: kokos en oceaan. De shampoo bars zijn geschikt voor alle haartypes, CG-friendly, sulfatenvrij en worden leuk verpakt in een doosje van gerecycled karton. Een leuk cadeau voor hem of haar.

Ontdek IVY shampoo bar

Een cadeau van IVY voor jou!

In onze webshop ontvang je altijd je derde product cadeau. Dus bestel een IVY product voor je vader, moeder, tante, broer en/of vriend(in) en krijg het derde product voor jezelf cadeau!

socialmedia