Boekenlegger
Mooi

IVY Boekenlegger

Tijd om te ontspannen met jouw favoriete boek, tijdschrift en je favoriete haarproduct. Om je een fijne zomer te wensen ontvang je nu tijdelijk een IVY Boekenlegger cadeau bij jouw IVY bestelling.

Lees een écht goed boek

Een goed boek lezen helpt je ontspannen. Daarom geven we je graag een IVY Boekenlegger zodat jij zorgeloos kan ontspannen tijdens het lezen van een echt goed boek.

Boeken helpen je de dagelijkse belevenissen even te vergeten en laten je spieren ontspannen. Natuurlijk kun je lezen over spannende, emotionele of tragische verhalen, maar om optimaal te ontspannen raden we boeken aan met een positief en rustgevend thema. Zo kun je heerlijk wegdromen bij de gebeurtenissen uit het boek.

Mocht je tijdens het lezen graag even pauze nemen, gebruik dan de IVY Boekenlegger zodat je vervolgens weer verder kan lezen waar je gebleven bent.

Combineer het lezen van een boek met een IVY product

Tijdens het lezen van een goed boek kun je perfect ontspannen én een moment voor jezelf creëren met je favoriete haarmasker. Zo combineer je verzorging voor je haar met mentale rust, wat zorgt voor een ultiem ontspan moment. Terwijl je geniet van je verhaal, voed je jouw lokken en zorg je ervoor dat het elke dag in topconditie blijft. Door deze momenten te combineren, benut je de tijd zo efficiënt mogelijk en breng je zowel je haar als je geest in balans.

IVY Boekenlegger

Laat je inspireren door je favoriete tijdschrift!

Als je graag over korte en afwisselende thema's leest, zijn tijdschriften perfect voor jou. Naast columns, actuele onderwerp en mode wordt er ook geschreven over beauty en tips voor je persoonlijke haarroutine. Regelmatig staan er in magazines bruikbare haartips om jouw lokken te verzorgen en te stylen.

In welk magazine heb jij IVY al eens gespot?

Spot IVY nu in het online artikel van ELLE met tips voor haarstijlen met lange lokken!

IVY Set

Win! Maak kans op een IVY Zomerpakket

Deel nu jouw favoriete IVY zomermoment en maak kans op een *IVY Zomerpakket.

Laat zien waar jij het meest van geniet deze zomer en inspireer elkaar om bewust te genieten van speciale momenten. Of ze nu groot of klein zijn, het gaat erom dat jij je er goed bij voelt.

Wat moet je doen om te winnen:

  • Deel een foto van jouw favoriete zomermoment op Social media en tag IVY Hair Care.
  • Laat weten waarom je zo geniet van dit moment en inspireer anderen.
  • De winnaar wordt bekendgemaakt op 20 augustus 2024.

*De winnaar ontvangt een gepersonaliseerd zomers haarpakket, aangepast aan het haartype.

Deel hier jouw zomermoment
socialmedia